Veličina fonta: +

  Illamaqua ruž „Corrupt“

  Illamasqu morate voljeti. Cijela ta filozofija oko makeupa koja je kod njih dignuta na neku višu, pomalo za svakog od nas osobnu priču, potičući nas da budemo svoji je divna. Divna je i njihova vjernost tome, ne odustajanje,… osobno volim sve gdje se provodi neka dosljednost. Ne volim promjene, osim ako nisu na bolje, naravno. U principu, uživam u stalnosti, koliko god bila dosadna.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Malo sam skrenula sa teme, ali nekako uvijek osjećam da Illamasqua mora imati svoj poseban početak. Valjda taj njen jednostavan,savršen crni dizajn ulijeva strah u kosti pa traži dodatnu pažnju. Makar, možda kvalitetom i ne opravdava cijeli uvod.

   

   

   

   

   

   

   

   

  U prvom mjesecu sa se počastila sa nekoliko Illamsqua stvari. Sada ih polako isprobavam, slikam i recenziram. Ovaj ruž je jedan od onih uz koji vam ne treba niti trunka makeupa. Puna, gusta nijansa intenzivne roze je dovoljna sama za sebe. Obožavam na njemu što mu je dovoljan jedan premaz do punog efekta. Ali mrzim što nakon jela ostaje tako ružno na ustima. I to je za mene dovoljno da ne kupim ponovo.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Trajnost je 3,4 sata. Doduše, ja sam jedna od onih koji se stalno oblizuju, pa kod mene svaki ruž kraće traje. Tako da ovo ne smatram manom.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   

   

  Također, ovaj ruž pomalo isušuje usne. Ništa strašno niti išta pretjerano. Nešto s čime sasvim mogu živjeti. Ništa neobično s obzirom na mat završetak.

  Velika je prednost  što na šalici/časi ostaje malo traga od ruža. No opet, ne dovoljno da smanji moje razočaranje nakon ručka.

  Cijena je 140 kn za 4 g proizvoda.

  Kakav je vaš doživljaj Illamasque?

  Love,

  Maybe

  Shopping Continues ...
  Pantene Pro-V: Color Therapy

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.itgirl.hr/