Veličina fonta: +

  Najbolji proizvodi u veljači

  Danas ću vam pokazati svoje omiljene proizvode u veljači, što iz preparativne što iz dekorativne kozmetike.

   

  Prvo ću vam pokazati proizvode koje sam koristila za čišćenje lica. Prvi proizvod je Cadeavera 3 u 1.

   

   

  Ovo je gel za pranje lica, maska i peeling. Testirala sam sva tri načina primjene. Kao gel za pranje lica je sasvim OK, ponajviše zato što u sebi sadrži peeling zrnca. S količinom zrnaca nisu pretjerali, po čemu je ovaj proizvod prikladniji za svakodnevni peeling. Kao peeling, nije me pretjerano oduševio. Kao što sam napomenula u jednom od prethodnih postova, više mi odgovara gušći, zrnastiji peeling. Najviše mi se svidio kao maska. Masku ostavim otprilike 30 minuta i lice je poslije jako čisto. Meni je jedini minus to što se maska ne suši na licu, već ostaje tekuća. U mnogočemu me ovaj proizvod podsjeća da Clean & Clear 3 u 1, koji se nažalost više ne može naći u prodaji. Ipak, Clean & Clear mi je bio bolji...

   

  Drugi favorit je...

   

   

  Clean & Clear losion s ekstraktima limunske trave i voća. Namijenjen je njezi mješovite i masne kože, tj. kontroli sjaja lica. Iako na deklaraciji proizvoda piše da je nježan, ne bih ga preporučila osobama s osjetljivom kožom jer je u biti dosta jak i isušuje. Meni je to odlično, no čak i ako vam takav tretman odgovara, ne biste trebali pretjerivati s čestim nanošenjem. Meni se npr. dogodi da me zapeče ako imam koji prištić ili ako počupam obrve. Isto tako, ne mogu ga nanositi na područje oko očiju jer neki od sastojaka izgleda hlapi nakon nanošenja i to me iritira (ne u smislu osipa ili crvenila nego jednostavno ne mogu držati otvorene oči).

   

  Budući da ima još pet proizvoda koje sam izdvojila kao favorite u veljači, molim vas da posjetite MOJ BLOG i tamo pročitate ostatak posta!

  pokušaj 1. ubacivanja u vaše društvo :D
  Problem s dominantnom rukom

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.itgirl.hr/