Veličina fonta: +

  MUA SJENILA

  Hello! :)

   

  Ljetos sam napravila jednu narudžbu na MUA stranici. Već sam vam pisala o njihovim kistovima (Link) a danas vam pišem o njihovim sjenilima.

   

   

   

  Cijena: 1 £


  Količina: 2 grama


  Rok trajanja: 12 mjeseci

   

   

   

  #2

   

   

   

   

  Ovu sam nijansu naručila da mogu lijepo posvjetliti unutrašnjost oka za svaki dan. Odlično odradi taj posao tako da ako tražite sjenilo za tu funkciju svakako naručite ovo :)

   

   

   

   

  #30

   

   

   

   

  Ovo sjenilo je malo drugačije teksture nego druga 3 i ovo se trusi više nego ostala. Ali to mi ne smeta jer u kombinaciji s bazom ova nijansa stoji po 9 sati na mojim masnim kapcima :)

   

   

   

   

   

  #12

   

   

   

   

   

  Ovu predivnu duochrome nijansu sam jednostavno morala naručiti jer uvijek padam na ove nijanse. Najčešće ju nosim samu preko baze :)

   

   

   

  #09

   

   

   

   

  Ovu ljepotu sam vidjela na nečijem blogu (neznam više čijem) i ona je bila jedan od glavnih razloga cjelokupne kupovine. Predivna je nijansa i drago mi je da dolazi hladnije vrijeme da ju mogu češće nositi (jer se ljeti rijetko šminkam)

   

   

   

   

  Ovako izgledaju sve 4 nijanse - zar nisu divne? :)

   

   

   

   

   Za zaključak, sjenila se truse - neka manje a neka više (ali mi to ne smeta jer onda znam da prvo šminkam oči a onda nanosim puder i korektor) i s bazom dugo stoje na kapcima. Definitivno ću kupiti još koju nijansu kad budem sljedeći put naručivala s njihove stranice.

   

  ***  SJENILA SU SLIKANA BEZ BAZE! :)

   

  Jeste probali MUA sjenila? Koje ste MUA proizvode do sad probali i da su vam se svidjeli?

   

  Niki s bloga Little Happy Heaven

   

  CostumART / Šeširi u svijetu umjetnosti
  Pletenice, pletenice...

  Povezani postovi