Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11

 

Još jedan novitet uz Deborah Glossy Stick su i Deborah Glossissimo sjajila za usne koje dolaze u 18 različitih nijansi od neutralnih do onih nešto intenzivnijih i tamnijih. Ali mislim da je kod nas dostupno svega 8 ili 9 nijansi.

Ono što mi se sviđa kod Glossissimo sjajila je činjenica da se na mojim usnama ponašaju više kao balzami kad se nanesu i iste ne isušuju. Također štiti usne od UV zračenja i slobodnih radikala.

Usne poprimaju izuzetno sjajan izgled nakon apliciranja Glossissimo sjajila, koje sa odličnim i preciznim, blago savinutim aplikatorom omogućuje lagano i precizno nanošenje u jednom potezu.

 

 

 

Deborah Glossissimo sjajila imaju voćni miris, koji nije toliko osjetan nakon što se nanese na usne. Pojedine nijanse sadrže sitne sjajne čestice u sebi, kao i jedna od dvije koje sam dobila na recenziranje.

Srećom, te sjajne čestice se uopće ne osjete na usnama, a iste ne ostaju na usnama nakon što sjajilo nestane sa istih.

Sviđa mi se što se sjajilo ne lijepi na usnama, već je jako ugodno. Iskreno, ovakvo ponašanje sjajila na usnama me ugodno iznenadilo jer inače ne preferiram sjajila zbog toga što se neka lijepe, druga grebu ako imaju sjajne čestice u sebi, treća isušuju usne, četvrta jako brzo nestanu sa usna... pa stoga uglavnom nosim ruževe.

Trajnost ovih sjajila je oko 2 sata bez konzumiranja jela i pića s tim da intentzitet sjaja nestaje što duže stoji na usnama, ali ostaje hidratantni osjećaj na usnama kao nakon nanošenja balzama.

Iako su na ruci swatchevi poprilično pigmentirani za jedno sjajilo, nažalost ta pigmentiranost se dosta izgubila na mojim usnama.

 

 

Na gornju usnu sam nanijela crvenu nijansu broj #11 a, na donjoj je #09 nude breskvasta sa sitnim šljokicama, za koje mislim da se jako lijepo vide na slici.

Cijena ovih sjajila je negdje oko 60-ak kn u drogerijama i mislim da je opravdana s obzirom da je Glossissimo sjajilo ispunilo sva moja očekivanja koja tražim u sjajilu.

 

*proizvod dobiven na recenziranje od strane Deborah Hrvatska

 

Jeste isprobali Deborah Glossissimo sjajila? Dojmovi?

Maja xx

0
Bottega Verde - Riso Venere gel za tuširanje i mli...
Kozmo piling krema za lice s marelicom i zelenom g...
 

Komentari (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

ja volim sjajila <3

 
This comment was minimized by the moderator on the site

A, ova bi ti se svidila sigurno onda.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo djeluje kao da bi mogla služiti i kao labelo Ja sam sebi jučer kupila #5. Iznenađujuće divan. Istina je i da su nijanse slabije nakon nanošenja na usne.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location