Veličina fonta: +

  Bottega Verde - Riso Venere gel za tuširanje i mlijeko za tijelo

  via

   

  Bottega Verde je talijanski brend koji se od ovog ljeta može pronaći u BIPA drogerijama. Brend nam donosi široki spektar proizvoda za njegu lica i tijela, kao i makeup-a. Ono što je bitno napomenuti je da se Bottega Verde brend oslanja na tradiciju i u svojim proizvodima koristi isključivo proizvode bazirane na prirodnim aktivnim sastojcima.

  Danas vam donosim svoje dojmove o djelomičnoj postavi proizvoda iz Riso Venere linije tj. Crna Venere Riža linije, a radi se o gelu za tuširanje i mlijeku za tijelo. Preostale proizvode iz ove linije čine krema za lice, mousse za čišćenje lica, krema za ruke i piling za tijelo o kojem će te isto čitati uskoro na blogu.

  Mlijeko i gel za tuširanje su pakirani u visoke, elegantne plastične boce količine 250 ml. Rok trajanja svakog proizvoda je 12 mjeseci od otvaranja.

   

  Gel za tuširanje i kupanje (69,00 kn) je rijetke je teksture stoga ga ne treba količinski puno za pranje tijela jer se isti dovoljno zapjeni, ostavljajući kožu glatkom, hidratiziranom i blago mirisnom. Gel za tuširanje je antioksidacijski, sadrži ekstrakt organski uzgojene crne Venere riže. Ne sadrži parabene, silikone, niti bojila.

  Mlijeko za tijelo (89,00 kn) sadrži ekstrakt organski uzgojene crne Venere riže, a također sadrži i ulje riže, vitamin E i UVA zaštitu. Ne sadrži parabene, silikone, niti bojila.

  Ostavlja kožu hidratantnom, s obzirom da je rijetke teksture fino se upija još prilikom utrljavanja u kožu, ostavljajući istu glatkom bez onog čudnog osjećaja kao da "stoji" na koži... a miris koji ostavlja ... nešto prekrasno ... opisala bi ju kao kombinacija osvježavajućih i toplih puderastih nota koji obaviju vašu kožu u jedan primjetan mirisni trag, iza kojeg vam ne treba nanositi nikakav parfem ili toaletnu vodu. Isto ga imam običaja koristiti i u službi kreme za ruke, koje ostavlja glatkim i hidratantnim. A i zato da miris mogu duže osjetiti i češće mirisati. :D Dok vama pišem ovaj post, svako malo mi ruka leti prema nosu, ne mogu si pomoći, jer me miris zaista oduševio.

   

  *proizvodi ustupljeni na recenziranje

   

  Da li ste primijetili Bottega Verde proizvode? Koristite li već nešto od ovog brenda?

  Maja xx

  Beauty UK cosmetics ruž za usne #17 Plumalicious
  Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11