Veličina fonta: +

  D life / narukvica budućnosti, haljine iz prošlosti, new in nakit, Alan ford, Ninja kornjače, Moranin showroom, Lumea...

  Jeste li ikad pričali na narukvicu? Ono, iz nje se čuje glas, a vi odgovarate... E pa to je divno, ne trebam slušalice, sada obožavam svoj Smartband Sony Talk, ima i ekran da vidiš tko te zove, notifikacije, mailove, poruke... ono kaj može i smartwatch, samo je malo manje responsive zaslon jer je to e-ink a ne onaj klasičan. Znači reagira na dodir, al ga se baš mora tapnut. I svi čuju što onaj drugi priča, pa je u principu super to koristit na solo ili u autu, mislim, možete i u tramvaju ak vam se baš zabavlja:))) Ak ste spremni za publiku!

  Ima novi gadget: Dubravka Prpić Znaor, gl. urednica ITgirl.hr

  SMARTBAND SONY TALK

  Kao nije te briga koliko koraka radiš na dan? Mene je. Nedjelja je bila ludi dan. Napravila sam 19530 koraka. Naravno, palo je sljeme, pa nedjelja je, ne? Onda je bila roštiljada, onda je bil pljusak, pa malo čupanje drača, pa ljutim se na puževe jer su nam pojeli salatu... Ova kiša nas opet nije sterala iz vrta, imali smo neki smiješan suncobran i jeli onak oko roštilja:)) mislim, kad meso zamiriši, nema šanse da se maknem, a glad stisnula želuček jerbo smo na sljemenu njupali samo snikerse ko pravi sportaši hehe...

  LIFELOG

  Lifelog koji sve to bilježi je prekjut. Ova curka mi mahne bok kad ga upalim, trči kad trčim, hoda kad hodam, spava kad spavam hahahah... ej, pa ona je moj alter ego!

  SMARTBAND LIFELOG5

  Stigla mi je neki dan custom made Robert Sever narukvica, tnx Robert! Predivna je, šarena do bola baš kak treba:)).

  narukvice rs

  Paše uz novu ogrlicu iz Springfielda. E baš sam se nakinđurila. Tak treba kad je ljeto. Ok, proljeće, nema veze vruće je:D

  DUDA3

   Nedavno je naša modna dizajnerica Morana Krklec imala otvorenje - ak vas zanima njezin cool avangardan minimalizam svratite u Ilicu 29 u vežu, tam dela, šiva, mjeri i prodaje... Sve u jednom! 

  MORANA KRKLEC

   Uglavnom se tu radi o crnoj, sivoj, maslinasto zelenoj... svi oni klasični, nosivi tonovi, dok je kroj eksperimentalan.

   MORANA KRKLEC2

   Ovo sam fakat zaboravila stavit:)) Naime, Chanel nas je prije kojih mjesec dana čini mi se, pozval da probamo miris Boy Chanel - stvarno je unisex, svježi, poanta je androgina, miksanje tradicionalno ženskih i muških nota, nešto posebno ali i elegantno na moderan način. Stiže sljedeći mjesec...:D

  CHANEL BOY

   Tražite neke boje za ljeto? Smokey je genijalan s novim nijansama Chanel stylo eyeshadow. Preeedivne su ova zelena i plava, prepune pigmenta...

   CHANEL STYLO

  Evo ih ovdje, mislim da zaslužuju sve pohvale:D

   CHANEL STYLO2

  Testirala sam Lumeu Philips za Budi IN - stvarno je super, nakon tri tretmana vidno nema dlaka, fale na svim mjestima, a mogu se tretirati na svim područjima. Mogu reći da je super stvar, jednostavna za korištenje, može se tretirat i izvan kupaonice... Stvar je skupa, al ako nema dlaka, pa to se isplati!

   LUMEA BUDI IN

   Bruna naravno ima mikić:D Skoknuli smo do novog Alan Forda na Črnkasu, Pimp my Pump je tak fora ekipa, bilo bi dobro da farbaju malo više grada, totalno je cool vidjet tak nekaj.

  PIMP MY PUMP ALAN FORD

   Moj proljetni omiljeni trench, slatki i kratki. Ovo ludo kišno vrijeme mi ne smeta, super je kad nas nekaj malo opere:)) Uskoro će doći one paklene vrućine pa će svi pitat - a kad će kiša?

  ootd44

   Dječje torte - Borna je imao 4. ročkas i tri torte! Mislim, kad nas je tak puno onda ništ nije previše... Jedna je voćna, druga čoko i treća cheesecake s borovnicama. Ova čoko je Messi:))) A kornjače su opet hit, da ne vjeruješ. Znači ima neka firma koja printa sve živo na tortu, to se naravno jede. Mislim da su negdje na Knežiji, kak mi je Mirna rekla... I nisu skupi, tak da... ja ću jednu Elsu ovo ljeto, ak opsesija ne prestane.

  torta borna1torta borna2torta borna3

   Danas nam printaju hranu na tortu, a nekad su pijuckali čaj na travi - Bijela čajanka bila je izložbena radionica TTF-a nedavno održana u Francuskom paviljonu kod SC-a. Bilo je super - moglo se vidjeti kako su se nekad radili šeširi, cipele, tkanje, vjenčići... Pravo elegantno putovanje u prošlost. A svi u bijelom i bež, baš chic! Podsjetilo me na onu Renoirovu, Doručak na travi... Evo malo fotki da vidite atmosferu...:)

  TTF BIJELA CAJANKA3TTF BIJELA CAJANKA5TTF BIJELA CAJANKA7TTF BIJELA CAJANKA8

  Bruna je bila kod ove tete - i mi pletemo vjenčiće u vrtu, al nam ne ispadne tak dobro:))

  TTF BIJELA CAJANKA22

  btw, ste vidli druge Insajderice? Ugostile smo Maja i ja Anthony Avangarda:)) i dobro se zabavili!

  Baj, Duda:)


  D life / Nosila sam haljinu 7 dana i desilo mi se ...
  Wholesalebuying Wishlist #2

  Povezani postovi