Veličina fonta: +

  D life / blatnjavi potok, ingress, princess haljina, kiflice i hamburger

  Svi se vjerojatno sjećate one oluje koja je nedavno bila aktualna. Teodor jel. Uglavnom, tamo gdje trčim je također napravio dosta štete, pa kad sam se neki dan uputila na svoju učestalu i omiljenu aktivnost, ostala sam zapanjena. Ne, nije ovo skandal razmjera naslovnice nekog treš tabloida, ali ja sam bila ljuta na tog Teodora. Uništio je neke betonske cijevi pa nisam mogla prijeći potok, pa sam morala obilazit po tim komadima... Uglavnom, nekak sam se snašla. I preko trnja i blata stigla u svoj raj.

   Blogira i đogira: Dubravka Prpić Znaor, glavna urednica itgirl.hr

  trc1

  Da ovo gore je divota, al ovo dolje je malo dalje, odnosno mora se nekak prijeći da bi se došlo na drugu stranu...

  trcpotok

   

  trc2

  Ajmo malo i u taj potok..:)

  trc3

  Vidi jabuka! Idem je šutnut:) Jeste li ikad šutali po cesti one kamenčiće koji vam se slučajno nađu na putu? Ja jesam, ne radite to dok imate otvorene cipele, ljeti..:))

  trc4

  Moje adidas boostice sve su preživjele, pa i pranje u potoku i blatu:)

  trc5

  Još jedna žrtva Teodora...

  trc11

  Evo još jedne prepreke, kak da čovjek normalno trči kad mu se grane nađu na putu???

  trc12

  Hop! Sad me vidiš, sad me ne vidiš...

  trc15

  Zasluženi odmor.

  trc16

  Ništ, kaj sad, ajmo dalje...:)

   

  avenuetenke

  Evo još jednih tenisica: neki dan svratim kao slučajno u Avenue Mall i upecam u New Yorkeru kvazi starke za 99 kuna i prsten za 19, dolje na fotki... Znam, znam, ti brkovi su tak isfurani, al su mi kjut...

   

  prsten

  A ovo je prizor iz Zare u Avenue koji me očarao. Super stil, sve bih uzela... Punk vesta, cvjetna haljina i crvene cipele...

  avenuezara

   

   

  A sad... bila sam neki dan kod Boudoirki, pa sam pofotkala malo detalja da se svi skupa divimo...

  boudetalj

  boudetalj2

  Ovo dolje je stolac koje su Martina i Morana iz Boudoira našle nekoć davno na velikom otpadu, dale ga ofarbat i presvući i voilà! Prekrasan je...

  boudoirstolac1

  A na ovome dolje rade dok šivaju: stilizirale su ga tehnikom decoupage. Pravi shabby chic! Predivan je, volite li ovakav retro namještaj? :)

  boudoirstolac2

  I jedna od njihovih milina...

  boudoir

  Izađem iz njihovog salona u Radićevoj, a ono postavljaju božićne kugle! Bok, možemo vas fotkat? Ma može. Kako ćete ih postaviti? Čekamo da dođe kran...:)) Veselim se okićenom gradu, da bar je tak sve sjajno tijekom cijele godine...:)

  kugle

  A sad... Britanac i subotnje igranje Ingressa (igra povezana s GPS-om, za android, google izmislio, igra cijeli svijet, pa i muž i ja)

  brit

  Agenti Krxon i Dudonz usred odmora od akcije. S nama je uvijek i naš tablet sony xperia tablet Z. Ja fotkam njega, on mene:)

  britanacmuz

  Okrenem pogled lijevo, a ono mudrost: There are places i'll remember, these places had their moments. Da, i tako nastaju lijepe uspomene. Mjesta nas vežu za sjećanje, sjećanje za emocije, emocije za mirise... Začarani krug. Sad sam se sjetila jedne poslovice, čini mi se da je bila japanska, mama mi ju je rekla davno. Kaže: život je kao soba u koju unosiš namještaj i nikad ništa ne možeš izbaciti van. Savršena.

  britanacplaces

  I usred tih razmišljanja, upalim prednju kameru, a ono mi lampa sjaji drito iznad glave:D Upalila mi se lampica!

  britupalilaselampica

  Bauljali smo i oko trga, krenuli su štandovi... volim kad će se uskoro nagruvati onim slatkim sitnicama i ručnim radovima... :)

  kucice

   

  A volim i kad krenu kobase i kuhano vino, al ovo dolje je slučajno ovdje. Kad idete na dječje rođendane onda je ovaj treš must-have. To svi vole, i veliki i mali. Veliki se prave da to inače djeci ne kupuju i da to klinci vide prvi put, a klinci se stvarno ponašaju kao da nisu jeli danima. Onda se svi grabamo za male hamburgere i ostale "umjetnine"... Užas jedan, al kaj sad, pa bumo prali zube, ne?:))

  hamburgeri

   

  A na ročkasu se našlo i ovo: predivne i predobre kiflice od Ane. Veli da ih je prvi put radila. Veli da ne samo da je njih prvi put radila, već i da je prvi put u životu ikad zamijesila tijesto. Mislim, žena za sva vremena. Svaka čast. Fine, i tak izgledaju. A onda je došla i Martina, vlasnica recepta, i rekla da nemre vjerovat da je to taj recept jer njoj ne ispadnu tak dobro. A mulja, skromna je. Nedavno smo i kod nje bili na dječjem ročkasu, napravila je te kiflice i nestale su u roku keks. Martina, fishing for compliments!:)))

  kiflice

   

   

  A ovo je naša obiteljska srećica. Tak se zove ta biljka, vele mi. Bila je mala kao dlan, pa je rasla ko luda, pa smo je presadili u dvije tegle i dalje raste... Baš je krasna. Ok, ipak je to izdržljiva biljka:D

  srecice

  Toliko u ovom postu, kaj vam se najviše sviđa? Ziher ste ogladnili.

   

  Duda:)

   

  Celebrity haljine
  CostumART / Šeširi u svijetu umjetnosti

  Povezani postovi