Veličina fonta: +
  Istaknuto 

  D LIFE // bla pred 200 i neš ljudi, ruže, ružin art, velki baloni, tanke japanke, lila atmosfera...

  Kak je pričat pred 200 i neš ljudi, na Leap summitu, na engleskom, bez papira i podsjetnika (ok, imala sam šalabahter u džepu, al ono... nije fora zvadit ga da svi vide hahah, ipak je to šalić, ne...)? Pa ono, kad sam zanemarila da mi srce hoće iskočit iz grla i da bogznakaj bu mi bilo, možda totalno spaničarim... bilo je super. Ne, stvarno! Ne muljam, nekak sam se ufurala, zapravo mi je puno pomoglo kaj sam stoput bila na telki, govorila u kameru, jednostavno sam se zbrojila i sve je krenulo glatko. Zapravo priprema je najvažnija. Vesna nas je okupila i sve smo se zajedno pripremale par puta, čak smo bile kod profi coachice Ane Šimunović koja nam je objasnila kak se govori javno. A osim toga i štrebanje pričanja - ne samo sređivanje engleskog govora, da bude što bolji, već i ta kvazi spontanost koju moram postići pred masom ljudi, na stranom jeziku... hahaha al eto, sat vremena nam je prošlo ko 5 minuta!

  Bla, bla: Dubravka Prpić Znaor, gl. urednica ITgirl.hr

  leapvelesajam

  Vesna, Nana, Petra i ja jako ozbiljno razgovaramo o Influencerima i medijima, našim iskustvima te dobrim stranama naše suradnje. Znate da influencera ima svakakvih, raznih, lažnih, pravih, kupljenih, pravi je to biznis. Među njima treba naći one dobre, autentične, kak smo zaključili, da imaju ad value. Neku posebnost, originalnost. Inače, fotkala nas je Lena, hvala ti! Sustižu me nakon toga umor i opuštanje, a ekipa s Leapa nam je pripremila i ručak, tako da si na tanjur stavljam dobru dozu omiljenih mi proteina... a onda i šećera:D.

  chanelplast

  Evo nas, fantastic four. Idealan omjer, baš smo svih stilova. Atmosfera odlična, na kraju smijeh, chillanje... ah, te male životne radosti i stresne situacije. Al sad s bucket lista mogu prekrižit i to.

  chanelplast

  Bruna je napravila plašt za svog unicorna, jednog od.., i rekla da je plašt Chanel i da ima - glatke boje. Mala zna.

  chanelplast

  Ovo je lijepi pogled na kolače s Dermalogice, doduše ovaj prah nije praktičan kad si na eventu jer se, naravno, zmažem, al je uvijek welcome:D. Naročito u nekim prijepodnevnim satima kad još uvijek razmišljam o onoj jutarnjoj kofi, koja je stvarno mogla biti malo veća... Netko je neki dan bla o jutru i kak se treba imat mir, kao važno je kak počinješ dan. Važno je, sam se još uvijek moram nagovorit da bih ustala ranije i imala taj neki mir od pol sata. Nema šanse, nemrem. Radije se vučem po krevetu, grlim mobitel i gasim snooze. Jednom sam ga isključila prerano, umjesto da sam snoozala i malo zaspala. Onak, kaos. Nemreš kasnit u školu, to je beeeed...:))) Sad imam dva alarma, s dve aplikacije, tak da mi zvrndaju svakakvi tonovi. A još mi i smartband vibrira na ruci, nema šanse da zaspim. I onda još one mjuze... stavila sam neku relativno dinamičnu, jer te laganice ujutro me sam dodatno zakucaju. Možda da si nabavim onu histeričnu vekericu koja lupeta po metalu ko luda. Imamo pored kreveta i digitalni sat, i taj je horor kad krene svirat, stvarno ti dođe da ga zafitiljiš. Ujutro se treba probudit onak zgodna, totalni zen, spremna za nove pobjede, s osmjehom na licu, pa napravit jogu na trepavicama pol sata, da mi krv i limfa obiđu svemir sedam puta, napravit smoothie (plus čaj umjesto kave jer, kujiš, tak vele detox gurui!), al prije odmeditirat i s pogledom prema horizontu pojest šaku badema i chia sjemenki. I evo, već je podne.

  chanelplast

  Može, sve pet, al da je godišnji. I da imam nove Havaianasice (bilo predstavljanje proljetne kolekcije u Galeriji Forum). Sad ih imam, šarene su i kjut. Imaju tanašni potplat, lagane su i udobne. One kaj ti ispadnu kad treba, na plaži il doma, sam ih šikneš kad se zaletiš na kauč. Ah bose noge, kajeto? Zima je uporna.

  chanelplast

  S balona na rozi svijet. Samsung je u Umjetničkom paviljonu predstavil nove mobije. Al ta atmosfera, imala sam osjećaj da sam stigla u Zemlju čudesa i da će sad Alice i zec odnekud doći i pozvati me na ludo putovanje... i na šalicu zelenog čaja.

  chanelplast

  Ružeeeee! Hrvoje mi je za Dan žena donio buket ruža, ima nešto u tom cvijeću... Gledam i ne trepćem. A nakon tjedan dana il neš više, malo nam je krepnul, pa sam skontala da nakaj napravimo iz tog.

  chanelplast

  Bruna zna gledat te videe na youtubeu, DIY i to, pa mi veli ajmo sliku od ružinih latica. Da, dobra ideja! Uglavnom kad smo krenuli čeprkat te ruže, uronile smo u grimizni svijet.

  chanelplast

  To je toliko lijepo da niti jedna kamera nemre to ulovit, pa ni ona uber-super-nabrijana. Ok mogu oni profi fotići, al ipak, realnost je realnost, još uvijek najvrjednija, bolja od sto instagrama, sto filtera i ostalih fejkova koji nam kvare oči oko pol jedan ujutro. Daj mi prirodnost. I tak smo keljile po papiru, sad to visi kod Brune u sobi. No, i to će uskoro otić, jer ipak to su ruže vulgaris, nismo ih sprejali ničim. Nek žive kolko žive, i prolaznost je dio cijele priče, i to je ok. Kupit ćemo nove:))

  chanelplast

  Latice, čarobne, svaka za sebe. I ogrlica od listića je tak divna, fragilna, čak i ovak sasušena.

  chanelplast

  ommmm.....

  chanelplast
  Sljeme. Oblačan dan, al nema veze, imam sunčane koje glume vedro nebo i to rade baš super. Police, btw.

  Bok;)


  Duda

   

  D LIFE // zdravi doručak, parfem kojeg će razumije...
  D LIFE // nešto PLAVO, nešto SUPER-NARANČASTO, neš...

  Povezani postovi