Veličina fonta: +

  Cipelice lutalice

  Možda nemam najljepše i najkvalitetnije cipele, ali svake cipele ženu vesele.

  A posebno bi me razveselile te Replay tenisice koje sam posljednjih nekoliko mjeseci škicala po zagrebačkim dućanima, ali sve je nažalost zbog njihove cijene ostalo na škicanju..

  No evo par riječi o onima koje već posjedujem…

  Na prvom mjestu su moje crvene cipelice lutalice koje obožavam jer su bile prejeftine (75kn!!!), a kao i svake dosad Deichman cipele koje sam imala preudobne su! Njih biram u svakoj prilici kad moram dugo stajati na nogama ili sjediti jer me nigdje ne žuljaju, pritišću… Evo naprimjer i na ljetovanje na jug Hrvatske busom putujem u njima (10 sati!!!) jer su poput papuča.

  P5160003-2

   

  Na drugom mjestu su crvene japankice! Ove japankice predstavljaju posebno mjesto u mom srcu (a pretpostavljam i u srcima svih žena??) iako nemaju potpetice jer se u njima osjećam slobodno, lagano i poletno. Tu su za raznorazne prilike, a budući da imaju zlatne detalje često ih isfuram i u večernji izlazak.

  P5160002-2

  Na trećem mjestu su „kamenčić cipelice“ koje su uvijek spremne u hodniku kad ne znam što bi obula. Odlično pašu i u formalnijim i neformalnijim kombinacijama i s hlačama i sa suknjama.

   

  P5160008

  Na četvrtom mjestu su fine Zara štiklice kojima obožavam petu, a koje se dečko boji jer je šiljasta kao razbijač za led! Ona su za koktel večerice ili recimo otvorenje Dubrovačkih ljetnih igara. :)

  P5160001-2

  A što se tiče Replayki…uh, te savršene tenisice bih nosila na sve. Valjda ne mogu zamisliti trenutno situaciju u kojoj ih ne bih nosila. Ali zamišljam tamne noge, bijele kratke hlačice, majicu kojom nešto poručujem svijetu i plave šljašteće tenisice i evo već padam u nesvijest.

  Što se tiče štikli, i one bi našle vrijedno mjesto u mojem ormaru, a vjerojatno ovo ljeto češće na mojim nogama nego u ormaru. Mislim da bi super odgovarale svim haljinicama koje čekaju da budu prošetane…

  *za Replay giveaway

   

  ...za šetanje kroz snove...
  Essence Tribal Summer - 02 Waka Waka ruž za usne