Veličina fonta: +

  Essence Tribal Summer - 02 Waka Waka ruž za usne

  via

  Trend edition kolekcija za srpanj i kolovoz 2013. stiže nam iz Essence- a pod nazivom Tribal Summer. Na slici poviše možete vidjeti što sve kolekcija sadrži, a ja sam se odlučila samo za ruž u nijansi Waka Waka. 

  Pakiranje je ono što me je prvenstveno privuklo kod ove kolekcije. Volim crna pakiranja, kao i tribale stoga sam za "uspomenu" nešto morala ponijeti kući. 

  Waka Waka je bright ružičasta nijansa, koja više vuče na topli ton, iako mislim da bi stajala podjednako lijepo hladnim i toplim tonovima kože. 

  Ono što me nikako nije dojmilo je trajnost. Već od prije sam znala da Essence ruževi nisu pretjerano trajni, a Waka Waka je to dodatno potvrdio. Ruž je jako hidratantan, pa se ponaša više kao dobro pigmentirani balzam na usnama, a ima i tendenciju prelijevanja preko usana. 

  Izdržao je jedva 2 sata na mojim usnama bez konzumacije jela i pića, a uz to nije blijedio podjednako. Ako imate običaj trljati gornju i donju usnu dok nosite balzam na istima, sa ovim ružem pripazite da vam ne ode preko ruba usana, or you'll end up looking like a monkey's but. Provjereno. ;)

  S obzirom da me je nijansa jako podsjetila na Catrice ruževe, htjela sam vam pokazati i usporedne swatcheve, čisto da dobijete dojam o kakvoj se nijansi točno radi. 

  Waka Waka je poprilično slična Catrice Pink me Up! nijansi, samo Waka Waka više vuče na rozo, dok je Pink Me Up! na crveno. 

  Cijena ruža iznos 20.90 kn i može se kupiti u Mulleru, ako je ostao još pokoji primjerak. Iako, ja bi se radije odlučila za Catrice, samo zbog duže trajnosti, kvalitete ali i zahvalnijeg ruža.

  Jeste primijetili ovu kolekciju? Da li vam se nešto svidjelo? Što mislite o Waka Waka nijansi?

  Maja xx

  Cipelice lutalice
  Kad se spoje mala crna haljinica i šampanjac ...