STILSKE IGRE OKVIRA // nijanse koje stilu daju poseban pečat – sunčane koje volimo

  Sunčani okviri dio su svakodnevice, podsjećaju nas na divne dane te stilu i našem izgledu daju cool, kreativan pečat. Naočale koje podržavaju upravo ova pravila dolaze u neodoljivim plavim, žutim i smeđim tonovima. Kreativnost je uokvirena u pigmente koji licu daju divan sjaj i eleganciju. No, odnedavno, ova scena ima posebne kreacije, okvire i leće koje daju podršku našem kvalitetnijem životu.

  Za dobrobit se brine Zepter u novoj, inovativnoj kolekciji Hyperlight Eyewear naočala.

  zepter 2022 53

  - Razvili smo metodu kojim transformiramo ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Na osnovu dosadašnjih istraživanja, preporučujemo vam naočale Hyperlight Eyewear. One su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočale za sunce, jer blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost. Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog utjecaja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani – objašnjavaju u Zepteru.

  Tijekom evolucije, čovjek se adaptirao na difuznu sunčevu svjetlost, kao i na visoko-energetsku UV i visoko-energetsku vidljivu svjetlost. Ove svjetlosti drže nas u konstantnom stanju pune pripravnosti, pa se protiv njih borimo ili skrivamo te smo stalno pod stresom.

  z4

  Karakteristike Hyperlight Eyewear naočala:
  - Transformiraju UV i visoko-energetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narančasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
  - Transformiraju plavu LED svjetlost u svjetlost koja je ugodna oku (što dovodi do relaksacije). Transformirana UV i plava visoko-energetska svjetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osjetljivosti oka
  - Omogućavaju bolju oštrinu slike
  - Optimiziraju funkcije mozga (harmoniziraju EEG signale)
  - Reguliraju rad neuro endokrinih sistema; utječu na povećanje nivoa serotonina i reguliraju odnos serotonina i melanina (smanjuju depresiju i nesanicu)
  - Utiču na biološki sat - cirkadijani ritam (reguliraju krvni tlak i temperaturu tijela)

  zepter

  Stakla Hyperlight Eyewear naočala imaju visokokvalitetne premaze:
  - Zaštitni sloj sa obje strane stakla.
  - Hidro i oleofobni premaz omogućava zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obje strane stakla.
  - Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
  - Tvrdi sloj (HC) se kombinira sa anti refleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek anti refleksnog sloja te omogućuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
  - Fulerenski sloj s obje strane stakla
  - Stakla CR 39

  z12

  zepter 2022 3 Copy

  zepter 2022 3

  zepter 2022 9 Copy