SLADOLED OD JAGODE // raw bags dizajnerice Mirjam Krajine – nova etapa nosi ime 'Flamingo Shadows' i potpuno je ROZA

  Na ljetnu slasticu podsjećaju fotke nove kampanje za raw bags kolekciju Mirjam Krajina, koja je 100% ružičasta. Koncentracija boje koja asocira na happy life, s dodatkom šećera, rad je stilistice Ivane Pavić, a sve skupa fotkao je Denis Butorac. Mirjam radi kreacije s minimal waste pristupom, njezin je način rada već od prije poznat javnosti, on je potpuno ekološki, artistički i fora. Sada se radi o modnim dodacima kao što su cipele i torbica te korzeti.

   DSC6673

  - Dizajnerica je vođena načelima održivosti i filozofijom "minimal waste" kreirala kolekciju izrađenu isključivo od plastičnog otpada, kako bi produžila trajnost inače potrošnih i lako zamjenjivih plastičnih vrećica, čiji otpad ima devastirajući utjecaj na ekosustav – objavljeno je povodom kampanje.

   DSC6493 copy

  Do sada su u toj tehnici isključivo nastajale njene unikatne održive torbe “Raw Bag”, no inspirirana izložbom Thierryja Muglera u Parizu počela je raditi skulpture od reciklirane plastike koje su funkcionalno postale korzeti – piše u priopćenju.

   DSC7155 copy

  Tehniku termičke obrade otpadnih plastičnih vrećica iskoristila je na inovativan način te napravila cipele, torbicu i korzete.

   DSC6860 copy

  Stvari su nosive, ovdje je riječ o eko dizajnu reciklaže, inovaciji kroz rad s materijalom te novonastalim predmetima koji imaju gotovo svakodnevnu namjenu.
  Model je Andrea Jurić dok je styling asistentica Melita Bezjak.

   DSC6446 copy

   DSC7091 copy

   DSC6533 copy

   DSC7152 copy

   DSC7138 copy

   DSC7656

   DSC7424