SHIBESU by Ana Maria Ricov // kolekcija za pse i njihove vlasnike sada ima i preslatke torbe za manje pasmine

    Vodootporni kaputi i jakne za ljude i kabanice te prsluci za pse velike i male, dio su kolekcije Shibesu koje potpisuje Ana Maria Ricov. Manji psi koji nemaju pod-dlaku zahvalni su na tom outfitu, a i praktično im je da su nekad – u torbi. Inače, stilski su vrlo chic njihovi novi prsluci koji pašu uz jaknu vlasnice ili vlasnika. Proizvodnja je eko – održiva, s ekološkim bojilima, po narudžbi, reciklirani materijal je obavezan.

    websize MG 0431

    - Imam snažnu želju da Shibesu proizvodi budu vječni, kako dizajnom tako i kvalitetom. Shibesu ne prati trend već ima fokus na bezvremenskom i trajnom dizajnu koji donosi pozitivnu energiju pri svakom nošenju", izjavila je Ana Maria Ricov.

    Njezina je mantra - ne postoji loše vrijeme već samo neprikladna odjeća - .

    websize MG 0917

    Jer vani je predivno, bez obzira na vrijeme.

    - Kao i prethodne kolekcije, dizajn odlikuju jednostavni i univerzalni krojevi upotpunjeni razigranim i neobičnim dezenima koji su crtani ručno što im daje osebujan karakter i notu prepoznatljivosti, a modelima upečatljivih uzoraka ove su zime pridodane i jednobojne varijante u nijansi breskve i pijeska te vibrantnoj tirkiznoj koje će se lako upariti s postojećim modelima s uzorcima – javlja dizajnerica.

    websize MG 0952

    Svi modeli dostupni su na webshopu www.shibesu.com, a mogu se doći isprobati i kupiti u Shibesu showroom u dvorištu Vodnikove 8 u Zagrebu.

    websize MG 1090

    https://www.instagram.com/shibesu_store/
    Foto: Doris Fatur
    Modeli: Katarina Skelin, Bojan Jončić, Stefano Katunar

     websize MG 0563websize MG 0592websize MG 0740websize MG 1183websize MG 1304websize MG 1308websize MG 1371websize MG 1494 crwebsize MG 1744websize MG 1972websize MG 2109websize MG 2183