SHIBESU KIDS // Ana Maria Ricov sada ima matching kabanice za odrasle, pse i - klince

  Preslatka nova kolekcija izašla je iz radionice dizajnerice Ane Marije Ricov - njezin brend Shibesu sada ima nešto novo.

  web MG 2007

  - Kroz posljednje dvije godine koliko je Shibesu aktualan od klijenata sam dobila nebrojeno mnogo upita kada će stići i modeli za djecu, a i sama sam dugo željela napraviti dječju kolekciju. Ne postoji niti jedna mama koja je do sada kupila kišni kaputić za psa, a da nije poželjela isti takav i za svoje dijete - izjavila je Ricov.

  websize MG 2363

  Shibesu je nastao kao kolekcije za vlasnike pasa i njihove ljubimce, no sada isti chic look nose i klinci. Logičan nastavak ovih specifičnih niša kreacija konačno je na tržištu. Ricov je postala super popularna po kreacijama za pse, no s vremenom je od brenda napravila pravu ponudu koja se referira na kabanice i predivne motive u nekoliko nijansi.

  websize MG 2632

  Ricov je u Shibesu ponudu, taman prije zime, dodala i jedan posve novi model - poncho. Riječ je, naime, o unisex modelu koji je dio dječje kolekcije, ali i linije za odrasle, a njegova prednost je ta što je duži od standarde kabanice. Ta ga odlika čini sjajnim suputnikom i tijekom najvjetrovitijih i najkišovitijih dana koji nas u ovom dijelu godine očekuju - zaključuje autorica.

  websize MG 3155

  Svi modeli iz Shibesu kolekcije proizvedeni su u Hrvatskoj, a održivo poslovanje bazirano je na zero waste principima.

  Kako bi svojim djelovanjem minimizirala utjecaj na okoliš, dizajnerica nastoji iskoristiti svaki komadić tkanine, kako u proizvodnji ne bi imala višak. Kolekcije proizvodi u malim količinama i po narudžbi, a tkanine koje čine Shibesu modele od recikliranih su materijala, obojene ekološki prihvatljivim i biorazgradivim bojama na bazi vode.

  websize MG 1390

  Fotografije potpisuje Doris Fatur. U ulozi modela su se našle Senja Vild i Lana Humljak Gugić, a njima uz bok su stali mališani Nola Hrnčir, Karlo Stupar te sestre Dora i Dita Gugić.

  Modeli su dostupni na webshopu www.shibesu.com, a mogu se doći isprobati i kupiti u Shibesu showroom u dvorištu Vodnikove 8 u Zagrebu. Sve novitete iz Shibesu radionice možete pratiti i na službenom Instagram profilu https://www.instagram.com/shibesu_store/

  websize MG 1291

  websize MG 3005websize MG 1481websize MG 1723websize MG 1983websize MG 2090websize MG 2544websize MG 2792websize MG 2923websize MG 2968websize MG 2984websize MG 3062websize MG 3182websize MG 6394websize MG 6765