Samo ležerno / od negližea do sandala

  Ravne sandale hit su ljeta – nosimo ih u grad, na plažu, na koktel zabavu. Uz sve to idu lepršave haljine inspirirane negližeom i tunike s volanima, nalik na kaftan. I sarong je optimalna opcija za dane na suncu, njima možemo čak sputati kosu ili ih po želji omotati oko tijela... Dojam je boho i hipi, a sve skupa vrlo je neopterećeno. Tu je niz nijansi, od nježnih pastela do boja kao što je energična funksija.

  Loriblu Adv SS16 woman 4

  Ženstvene, elegantne, upečatljive i nosive u različitim prigodama, Loriblu sandale nalaze se sada u dućanima Karla.

  diana viljevac
  Diana Viljevac resort

  - U dizajniranju nove kolekcije krenula sam od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu se sama osjećam udobno kada je ljeto i kada su visoke temperature, a želim bi chic i u trendu. To je ono najbitnije. Svaka moja kolekcija je nastavak na prethodnu, ali s malim pomacima - izjavila je Diana Viljevac o svojoj novoj resort kolekciji.

  diana viljevac 3
  Diana Viljevac resort

   

  Atraktivne narukvice divno izgledaju na golim, preplanulim rukama... Sada Zaks i Argentum nude i popuste od 50 % - opremite se za dugo, toplo ljeto!

  Srebrne narukvice 240 kn i 120 kn srebrnarnice ARGENTUM


  Promociju Concept storea Colette pohodile su i Helena Minić te Antonija Šerić, odjevene u negliže haljine s potpisom Marka M Pounje by Marija Cvitanović.

  Antonija Šerić
  Antonija Šerić

  cvitanovic-32
  Helena Minić