PARFUME_news // u TOP je stigao prvi niche brend iz ISTANBULA – ime mu je NISHANE

  TOP parfumerija Boruta Mihalića (zapravo dvije) ima novog aduta – stigao je prvi i jedini niche brend iz Istanbula. Nishane znači ono na što podsjeća, na nišan, metu, odnosno znak, simbol. - Ne ostanite na pričama, na tuđim životima. Stvorite svoj vlastiti mit – poručuju autori brenda zasnovanog na tradiciji izrade, modernoj viziji i kozmopolitskoj strukturi Istanbula, Mert Güzel i Murat Katran.

   nishane fragrance brand 768x763

  FAN YOUR FLAMES dočarava ugodan noćni provod u društvu vaših voljenih, dok pušite šišu s kokosom i uživate u čavrljanju, čekajući bolje dane!
  - Istaknut među najboljim novim izdanjima godine na Esxence 2016
  - Glavna inspiracija: Rumijev citat - „Zapalite svoj život. Potražite one koji raspiruju vaš plamen"
  VRH: kokos, rum
  SREDINA: duhan, tonka
  BAZA: hrastova mahovina, kineski cedar

  nishane fragrance brand 768x763

  HUNDRED SILENT WAYS stvoren je u čast najomiljenijih parfema u povijesti, uz modernu interpretaciju i spoj ugodnih nota. Glavna inspiracija: Rumijev citat - „Zatvorio sam usta i razgovarao s tobom na stotinu tihih načina”
  VRH: tuberoza, mandarina, breskva
  SREDINA: jasmin, gardenija, oris
  BAZA: vanilija, sandalovina, vetiver

  nishane fragrance brand 768x763

  HACIVAT odaje počast eleganciji, ljubaznosti, kompetentnosti i ljubavi prema umjetnosti. Inspiriran istoimenim tradicionalnim likom iz kazališta sjena, ovaj eau chypre pomoći će vam da oživite svoje najljepše snove kroz iskre njegove radosne kompozicije od stimulativnih nota ananasa, bergamota i drvenih nota. Uživajte u ljubavi!
  VRH: bergamot, ananas, grejp
  SREDINA: jasmin, pačuli, cedar
  BAZA: hrastova mahovina, drvene note

  nishane fragrance brand 768x763