MAKE-UPgrade // dugotrajan ruž za definirane usne s blistavim finišem - PUPA VAMP plus olovke sličnih nijansi

  - Iznimno meka formula lako klizi po usnama otpuštajući duboko pigmentirane i čiste boje koja vaše usne stavlja u prvi plan – javlja Pupa i najavljuje dugotrajan VAMP ruž visokokvalitetne kremaste teksture, obogaćen aktivnim sastojkom za punije i definirane usne s blistavim finišem.

   pupa93

  Formula ruža sadrži inovativne sastojke koji stimuliraju proizvodnju lipida, pružajući tako dodatnu njegu, hidrataciju i sjaj za bolje definiranje konture usana.

  Elegantno pakiranje inspirirano je VAMP mirisnim lakom za nokte u prepoznatljivom crvenom pakiranju s posebno dizajniranom ergonomskom ručkom za lako i precizno nanošenje.

  pupa3

  Cijena VAMP Ruža za usne iznosi 149,90kn, u odabranim Muller poslovnicama od 1.5.2022. i DM poslovnicama od 1.6.2022.

  VAMP Ruž za usne dostupan je u 8 nijansi koje su podijeljene u tri kategorije: romantična ružičasta s nude tonovima, strastvena crvena i tamna rock s bordo nijansom i fuksijom.

  PUPA Milano predstavlja VAMP! Olovke za usne u 12 različitih nijansi

  4rr

  Izvanredna formula gel efekta čini teksturu posebno glatkom za lako nanošenje, pružajući maksimalni intenzitet boje za ravnomjerno i trenutno oslobađanje pigmenata.

  Izgled VAMP automatske olovke za usne inspiriran je Pupinom VAMP maskarom, a posebno dizajnirana ergonomska ručka omogućuje jednostavnu i preciznu primjenu.

   89o