KAMPANJE // Loré donosi predivne vizuale kolekcije LA HABANA

  Loreta Gudelj nedavno je kolekciju La Habana predstavila na ljubljanskom tjednu mode, a danas, u suradnji s NovAge Oriflameom, donosi divne vizuale s potpisom fotografkinje Doris Fatur.

  2web

  Zvijezde vizuala su dvije savršene svilene suknje u puderastim i tamnim tonovima, s ugrađenim transparentnim meandrima, koji silueti daju dinamičan, organski izgled.

  - Kolekcija je inspirirana ulicama i građevinama glavnog grada Kube izgrađenima u 16. stoljeću, El Capitaliom, Gran teatrom de La Habana i kubanskom salsa kulturom stoga pozadine fotografija imitiraju boje kubanskih fasada- istaknula je autorica. U kolekciji su divni tonovi lososa, nježne žute, smirene bež, tamne tirkizne, zelene…

  - Kolekcija je napravljena od premium lana, viskoze i svile, a na dijelu je materijala izrađen ručni vez florealnih motiva u pastelnim nijansama te čipka s kubanskim ornamentom – istaknula je dizajnerica.

  Vizuale kampanje potpisuje Doris Fatur, šminku je radila Petra Sever (za Illamasqua) te frizure Matej Tonković (za Matrix).

  Zaštitna lica kolekcije su Laura Kvartuc (za Relatum Model Management) i Nada Ivanković (za Talia Model). Kolekciju su upotpunili modeli sandala UPcollection iz Mass Hrvatska u bojama odjevnih predmeta.

   2web2web2web2web2web2web2web2web2web2web2web2web2web