Havaianas x Reality to Idea // Venice Beach kao street style inspiracija i lifestyle okvir

  - Havaianas donosi suradnju sa studijom Reality to Idea, koju je osnovao kultni grafički dizajner Joshua Vides. Inspirirana utjecajem Los Angelesa na međunarodne različite kulture, kolekcija slavi boemski duh Venice Beacha koji je stopljen s Joshuinim prepoznatljivim stilom crno-bijelih ilustracija kojima 3D objekte pretvara u skice – javlja Havaianas.

  Havaianas x Reality to Idea 42

  U kolekciji se nalazi TOP model i Tradi Zori japanke te majice i dodaci poput ručnika i čarapa.

  Havaianas x Reality to Idea 31

  - Odrastao sam u Južnoj Kaliforniji i svaki put kad bismo čuli ili vidjeli brend Havaianas, bilo je to zbog blizine plaže. Htjeli smo kreirati kolekciju s „osnovnim stvarima za plažu“ koju možete jednostavno spremiti i uživati na pijesku - izjavio je Joshua Vides, osnivač studija Reality to Idea.

  Havaianas x Reality to Idea 34

  Reality to Idea je dizajnerski studio i produkcijska kuća sa sjedištem u Južnoj Kaliforniji. Osnovao ga je Joshua Vides 2018. godine, te služi kao platforma na kojoj se Videsov talent za grafički dizajn i strast prema uličnoj modi razvijaju kroz partnerske projekte.

  Havaianas x Reality to Idea 47

  Havaianas Reality to Idea T shirt 33900 HRKHavaianas Reality to Idea Top 33900 HRK 4Havaianas Reality to Idea towel 40000 HRK 1Havaianas Reality to Idea Trazi Zori 60000 HRK7Havaianas x Reality to Idea 50