FRESH_PARFUME_info // sočna NARANČA u 2 nova izuzetna mirisa s DIZAJNERSKIM potpisom

  Armani i Tom Ford legende su modne industrije, a sada predstavljaju dva nova mirisa: prvi je lansirao Orangerie Venise, dok drugi predlaže Soleil Neige. Oba u mirisnom potpisu imaju - sočnu naranču.

   AP Orangerie Venise Ingrédient RVB cr

  Tom Ford predstavlja novi miris iz Private Blend kolekcije, Soleil Neige.

  Private Blend kolekcija predstavlja njegov osobni mirisni laboratorij u kojem kreira posebne mirise namijenjene za istinske mirisne kolekcionare.

  Private Blend kolekcije dijeli se na 9 mirisnih kategorija, a Soleil Neige pripada Musk tj. mošusnoj kategoriji (zajedno sa White Suede).

  AP Orangerie Venise Ingrédient RVB cr

  Inspiraciju za ovaj miris Tom Ford je pronašao u luksuznom zimovalištu francuskih Alpa na kojima kristalno bijeli snijeg zrcali zrake sunca.

  Glavne note:
  • Bergamot
  • Jasmin Grandiflorum Concrete
  • Carrot seed
  • Orange Flower
  • Vanilla
  Miris je dostupan u parfumeriji Douglas Arena centar i Mueller parfumeriji, Trg bana Jelačića u Zagrebu po cijeni od 1787 kn (50ml).

   

  U liniji luksuznih mirisa Armani / Privé predstavljen je Orangerie Venise.

  Luksuzni mirisi Armani / Privé podijeljeni su u četiri kolekcije: „La Collection”, „Les Milles et Une Nuits”, „Les Terres Précieuses” i „Les Eaux”. Svaka kolekcija mirisa pretvara visoku modu u miris te vas poziva na mirisna putovanja kroz najbolje sastojke.

  Uz miris Orangerie Venise, dio kolekcije „Les Eaux”, Armani / Privé odaje počast prirodi koja buja u oranžerijama uz novi mirisni sastav koji se temelji na najzamamnijem sastojku, gorkoj naranči.

  AP Orangerie Venise Ingrédient RVB cr

  Oranžerije štite sklad i bogatstvo prirode. U njima se na najbolji način iskorištava prirodno svjetlo i stvara se tepidarij u kojemu se mogu uzgajati vrste osjetljive na hladnoću, kao što su stabla citrusa, kako bi uspijevale čak i zimi.
  U slavnom stakleniku u Vrtovima Bijenala u Veneciji stvorena je oaza mira u kojoj se pažljivo čuvaju bujna i raskošna blaga.

  Orangerie Venise je energičan, elegantan i dugotrajan miris. Ovaj raskošan parfem služi se različitim obilježjima gorke naranče te pretvara njezine cvjetove u delikatne, jasne note nerolija, a plod u svježe, gorkaste i intenzivne citrusne note. Drvenasti miris počinje blistavim notama bergamota (vrsta naranče) u kombinaciji s voćnom svježinom buchua, dok se u kasnijoj fazi parfema javljaju elegantni drvenasti mirisi cedrovine, mahovine i ambroksana.

  Miris je osmislio je majstor parfumer Dominique Ropion (IFF) te se njime slavi raskošna priroda u starom i mirnom talijanskom stakleniku.

   bergamot 3