EKO_INFO // REPLAY donosi dvije mini kolekcije BIOPACK I GREEN PROJECT

  Dio nove proljetne kolekcije su projekti Biopack i Green Project: - Biopack modeli inspirirani su prirodom, osim ekološki osviještenog pristupa, korištenja prirodnih tkanina i pakiranja, ova capsule kolekcija uključuje palete boja koje su također nadahnute prirodom i elementima poput zemlje i vode – javlja Replay.

  Replay Bio Pack Green Project 1 cr

  Materijali kolekcije Biopack (traperice i T-shirts) su dobiveni su od biranog organskog pamuka i rezultat su predanosti i težnje prema ekološki održivom pristupu i smanjenom štetnom utjecaju na okoliš.

  R 5 IG

  - 573 Bio su traperice izrađene od 100% organskog pamuka koje održavaju autentičan Replay denim izgled. Organski pamuk uzgojen je uz pomoć metoda koje imaju minimalan utjecaj na okoliš i u skladu su s ekološki održivim standardima. Dolaze u 3 nijanse te su u kombinaciji s minimalističkim i nosivim Bio Pack t-shirtima od organskog pamuka - javlja brend.

  Replay Bio Pack Green Project 3

  Green Project je ekološki održiva mini kolekcija tenisica pod nazivom Green Project. Gornjište tenisica izrađeno je od mješavine recikliranih materijala: PET boca i otpadnih materijala, dok je pri izradi potplata korištena šećerna trska u kombinaciji s mješavinom reciklirane gume.

  Replay Bio Pack Green Project 8

  Pakiranja za tenisice napravljena su od recikliranog papira i vreća za cipele.

  Replay Bio Pack Green Project 4