Dyson x Teuta Mesaroš // suradnja za novi standard oblikovanja kose

  Dyson, globalna tehnološka kompanija i Teuta Mesaroš, jedna od najpoznatijih i najtalentiranijih hrvatskih frizera predstavili su svoju suradnju. U frizerskom salonu "Teuta", jednom od najvećih frizerskih salona u Hrvatskoj koji broji 300m2 i 13 radnih jedinca, Teuta i njen tim svojim klijentima nude ekskluzivno iskustvo njege i oblikovanja kose sa Dyson proizvodima, objavljeno je.

  Tehno Mag RG 69

  Tvrtka Tehno Mag, ekskluzivni distributer i zastupnik Dyson-a za Adria regiju, predstavila je na šestom izdanju InDizajn sajma interijera zajedno sa Teutom Mesaroš revolucionarne proizvode branda Dyson. Tom prigodom, Teuta je posjetiteljima otkrila tips&tricks za korištenje Dyson proizvoda za oblikovanje kose - Airwrap stilizator, Corrale bežičnu peglu i Supersonic sušilo za kosu.

  Kombinacija revolucionarne Dyson tehnologije i Teutinog iznimnog znanja i iskustva postavlja novi standard njege i oblikovanja kose.

  - Kao profesionalni frizer uvijek sam u potrazi za proizvodima koji će mi omogućiti da postignem najbolje rezultate za svoje klijente, a Dyson je definitivno ispunio ta očekivanja. Samim time sam ponosna što sam dio Dyson priče i velika mi je čast biti prvi frizerski salon u regiji i Dyson brand ambasador. Cijeli moj tim i ja smo izuzetno sretni jer od sada radimo sa Dyson proizvodima i znamo da time svojim klijentima pružamo najbolju uslugu - izjavila je Teuta Mesaroš. 

  Tehno Mag RG 1

  Zahvaljujući V9 digitalnom motoru, Dyson Supersonic sušilo za kosu savršen je izbor za brzo sušenje zbog snažnog protoka zraka, dok funkcija inteligentne kontrole topline omogućava očuvanje zdravlja kose, a zbog brojnih dodatnih nastavaka ovo sušilo pomoći će vam napraviti frizuru za svaku prigodu.
  Osim toga, Dyson Airwrap stilizator omogućuje kreiranje različitih stilova bez korištenja visokih temperatura, bilo da je riječ o klasičnom blowoutu ili beach waves frizuri, a flyaway nastavak ukrotit će i najneposlušniju mladu kosu za savršeno zaglađenu frizuru.

  Tehno Mag RG 18

  Zbog svojih fleksibilnih ploča Dyson Corrale pegla omogućuje besprijekorno oblikovanje i ravnanje kose, a bežični dizajn pruža slobodu kretanja uz inteligentnu kontrolu topline koja štiti kosu od oštećenja, što Corrale čini neizostavnim alatom za svakodnevnu njegu kose.

  Osim Dyson proizvoda za oblikovanje kose, posjetitelji su imali mogućnost otkriti i novi proizvod - Gen5detect Absolute bežični usisavač. Najsnažniji Dyson usisavač do sada, Gen5detect Absolute pomoću Fluffy Optic četke osvjetljava i mikroskopski sitnu prašinu, inače nevidljivu na tvrdim površinama. Napredna baterija omogućava do 70 minuta bezbrižnog usisavanja. 

  Tehno Mag RG 12