DIORSHOW 2023 // nova kolekcija: maskara, sjenila, eyeliner i olovka za obrve

  Inspiriran modnim kreacijama iz Diorova čarobnog ormara, kreativni direktor Peter Phillips oživio je make-up ikone brenda: maskaru, sjenila za oči, eyeliner i olovku za obrve.

  M956 DIORSHOW 23 P08Q Eye shadow range SW F39

  I ove sezone Diorshow priča "Dress your eyes in Dior" se nastavlja pod palicom Petera Philipsa, kreativnog direktora Diorova odjela za make-up. Naglasak je na - očima. Već punih 20 godina Diorshow osigurava najbolje formule i vrhunske performanse kako bi svaka zaljubljenica u savršen pogled ispod obrva mogla pustiti mašti na volju i kreirati sjajne lookove. Nova kolekcija "oživljava" kultne proizvode - maskaru, sjenila za oči, eyeliner i olovku za obrve. Naravno, u inovativnom i couture duhu! Ambasadorica brenda i glumica Anya Taylor-Joy stala je pred kamere fotografa Daniela Jacksona i pokazala različita lica Dior žene.

  Iconic Overcurl maskara napokon dolazi u formatu koji se može ponovno puniti, Diorshow 5 Couleurs sjenilo ima postojanu kremastu teksturu pudera koja se lako razmazuje i divno je pigmentirana, olovka za obrve garantira savršen luk, vodootporna olovka za oči u 6 nijansi precizno i bez razmazivanja iscrtava rub kapka... Ukratko, Diorshow sezona bit će bogata i šarena!

  M956 DIORSHOW 23 P13O Duo Cut out Silver SW F39

  Godine 1972. Dior je dospio na naslovnice predstavljajući svoju prvu punjivu maskaru. Danas se povijest nastavlja uz Diorshow Iconic Overcurl. Mala srebrna tuba, koja je dizajnirana poput dragulja i ukrašena prstenom s logotipom Dior Oblique, može se ponovno puniti. Zahvaljujući tome, Diorshow Iconic Overcurl smanjuje svoj ugljični otisak i čuva okoliš. Također, sustav punjenja omogućuje uštedu od 16% u fosilnim gorivima, 31% u smanjenju otpada i 24% u smanjenju emisije stakleničkih plinova¹.

  Maskara Diorshow Iconic Overcurl ima novu formulu za još spektakularniji volumen i uvijanje trepavica. Dizajnirana je za sve tipove trepavica, a u samo jednom potezu definira, obavija bojom i razdvaja trepavice s 24-satnom postojanošću². Zakrivljena četkica omogućuje jednostavno produžavanje trepavica i otvaranje pogleda. Formula je obogaćena cvijetom različka, poznatom po svojim umirujućim svojstvima, koja pridonosi udobnosti. Maskara je dostupna u 3 nijanse: crnoj, smeđoj i plavoj.

  "Paleta sjenila 5 Couleurs dio je Diorova DNK otkako je lansirana. Svake godine iznova naša kultna kutijica sadrži uzbudljive kombinacije boja. Tu tradiciju nastavljamo lansiranjem novih Diorshow 5 Couleurs, čije kombinacije boja imaju moć stvaranja odvažnog, ali i suptilnog izgleda. Palete su izvrsne za sjenčanje, oblikovanje i isticanje kapaka", kaže Peter Philips.

  DIORSHOW DIOR ROSE 04 084 Adb98

  Nova formula sjenila dolazi u Nude, Pink/Red, Copper and Smoky nijansama, s mat, satenskim, sedefastim, metalnim ili svjetlucavim završnim efektom, a svaka je nadahnuta kultnim odjevnim predmetom iz Diorovog ormara. Denim priziva bezvremenski, casual chic i dominaciju jeansa, Mitzah odaje počast Mitzah Bricard, muzi Monsieura Diora, evocirajući svilene šalove s uzorkom leoparda. Red Tartan u centar pažnje stavlja slavne crvene tkanine, a Pied-de-Poule slavi crno-bijeli motiv kuće. Nikad poželjnija, tanka, lakirana i s potpisom Dior, kutijica sada ima srebrnu CD kopču.

  M956 DIORSHOW 23 P04H black w flower L4 F39

  Diorshow 5 Couleurs formula kombinira dva prirodna aktivna sastojka: različak za ugodno nanošenje i borovo ulje koje njeguje osjetljivo područje oko očiju.

  M956 DIORSHOW 23 P02K Hero Duo Blue L4 F39

  Svojom vodootpornom formulom, Diorshow On Stage Crayon olovka nezamjenjiva je u kreiranju prepoznatljivog smoky-eye izgleda na Diorovim revijama. Kremasta tekstura osigurava klizanje i intenzitet boje te postojanost. Olovka se savršeno stapa zahvaljujući kremastoj teksturi, bilo da se nanosi na liniju trepavica ili vodenu liniju oka. Dostupna je u 6 osnovnih nijansi: crnoj, smeđoj, plavoj, bijeloj, boji cigle i tamnozelenoj. Formula Diorshow On Stage Crayon olovke prožeta je ekstraktom različka.

  M956 DIORSHOW 23 P09E Pencil brush SW F39

  Vodootporna Diorshow Brow Styler olovka za obrve savršenim ultra-finim vrhom omogućuje redefiniranje obrva i popunjavanje rijetkih područja za prirodan završetak. Crta se stapa s obrvama i postojana je 24 sata.

  M956 DIORSHOW 23 P10J Pencils SW F39

  "Diorshow Brow Styler je diskretna, ali neophodna za upotpunjavanje izgleda. Drago mi je što možemo ponuditi ovaj bezvremenski beauty alat u kremastoj formuli pudera. Precizan, postojan i vodootporan, dovesti će obrve do savršenstva", kaže Peter Philips.

   M956 DIORSHOW 23 M01V Anya L4 F39