Clive Christian // novi mirisi 1872 Mandarin i X Neroli inspirirani KRALJEVSKOM ljubavnom pričom

  Clive Christian slavi ljubavnu priču s dva mirisa – 1872 Mandarin i X Neroli. Nakon reizdanja, prvi je dobio cvijet mandarine, a drugi gorku naranču. Inspiracija je ljubavna priča Kraljice Viktorije, čija kruna krasi svaki čep ove parfumske niche kuće. Naime, na zarukama, Princ Albert dao je Viktoriji broš s motivom narančinog cvijeta, od porculana i zlata, simbol ljubavi i odanosti.

  Clive Christian 0003 Clive 004

  Narančin cvijet je simbol čiste ljubavi i plodnosti te je postao zaštitni znak kraljevskog para, koji su kroz život izmjenjivali poklone inspirirane tim cvijetom.

  Proizvedeno je samo 1872 komada ovih parfema, jer te godine osnovana je kuća Crown Perfumery Company, preteča kompanije Clive Christian Perfume, a svaka bočica i pakiranje imaju jedinstveni broj.

  1872 Mandarin
  Parfemska koncentracija od 20% i čak 149 sastojaka omogućavaju dugotrajnost mirisa na koži. Mandarina i zeleni akordi susreću se s ljubičastim bobicama voća juniperberry i ljubičicama.
  TOP NOTE: Mandarin
  HEART NOTE: Violet
  BASE NOTE: Citrus Fusion

  Clive Christian 0003 Clive 004

  X Neroli
  Svježi cvjetni chypre putuje s visina zelenog cvijeća do mošusnih dubina u elegantnu ravnotežu kroz sva 192 sastojka. Koncentracija od 20 % garantira 8 sati zadržavanja na koži.
  Cvijeće i neroli nastavljaju se na petitgrain i tuberozu, a onda i mošusnu bazu s dodirom vetivera i mahovine.
  TOP NOTE: Neroli
  HEART NOTE:Tuberose
  BASE NOTE: Cashmere Fusion

  Parfemi su dostupni u Parfumerijama Lana

  Clive Christian 0003 Clive 004Clive Christian 0003 Clive 004