CHRISTMAS_info // 9 cool poklona koji definiraju bezvremenski SH&T

  Pod humorističnim motom „Get your SH&T together“ studio Šesnić&Turković donosi fora stvari: - Iako je prosinac više tradicionalno doba godine, ove smo godine odlučili malo izaći iz okvira i začiniti atmosferu darivanja nečim drugačijim, a nadahnuće smo pronašli u kratici našeg imena. Sve proizvode iz ponude sami smo dizajnirali, a kako izvedba ne bi zaostajala za kreativnošću korišteni su isključivo najkvalitetniji materijali i tisak. Vjerujemo da će svatko pronaći nešto prema svome ukusu, a što sve nudimo može se provjeriti na ovogodišnjem artOmatu - poručio je Turković.

  apron collage


  1. Kuharska pregača ‘PRAISE THE COOK OR EAT SH&T’ za sve one koji bi htjeli kuhati kao vječito namrgođeni chef Gordon Ramsay, ali su svjesni svojih kulinarskih nedostataka.

  2. Šalica ‘COFFEE MAKES YOU SH&T’ za one koji se ni rano ujutro ne boje čuti velike životne istine.

   

  apron collage


  3. Bilježnica ‘GET YOUR SH&T TOGETHER’ namijenjena svima koji svake godine ponosno donose novogodišnje odluke, a ubrzo ih još ponosnije krše.

  4. Blok ‘NOTE THAT SH&T’ za zapisivanje svih onih genijalnih ideja koje vam padnu na pamet, pa makar ih nikada ne realizirali.

  5. Ruksak ‘FULL OF SH&T’ za sve one stvari koje inače nosite u rukama ili nagurate po džepovima, u rasponu od iznimno važnih do posve beskorisnih.  apron collage

  6. Torba ‘FULL OF SH&T’ obujma 13 L za stvari iz gornjeg opisa.

  7. SH&T crewneck i SH&T shirt za one koji ne srame nositi iskonski SH&T u svakoj prilici i u svim odjevnim kombinacijama.

  8. Ukras ‘ALL I GOT FOR CHRISTMAS IS THIS SH&T’ za sve istinoljubive i dovoljno hrabre da priznaju manjak inspiracije.

  9. Knjiga ‘LOT OF SH&T’ s pregrštom ideja iz Šesnić&Turković studija iz područja vizualnih identiteta, ambalaže, plakata, signalizacije, oglašavanja i sl.

   apron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collageapron collage