BEAUTY_upgrade // šampon dolazi s maramom, a serum je punjen BEAUTY_upgrade // šampon donosi maramu, a serum je punjen HIJALURONSKOM!!

  Beauty novosti donose nam i jedan modni detalj! Pantene i Alduk imaju zanimljivu suradnju, a Mixa predlaže svoje novitete za intenzivnu hidrataciju. Zvijezde linije su serum i micelarno mlijeko za čišćenje kože.

  mixa hyaluro serum

  Pantene najavljuje: uz kupnju bilo koja dva Pantene proizvoda u trgovinama dm-a do 31. siječnja 2019. na dar dobivate maramu koju potpisuje dizajner Ivan Alduk. Usto donosi i novu liniju Superfood s moćnom PRO-V formulom koja se u trenu upija u kosu, a redovitom upotrebom tanku i neuhranjenu kosu čini snažnijom, zdravijom i sjajnijom. Antioksidansi štite kosu od slobodnih radikala, a lipidi je hrane i održavaju snažnu strukturu vlasi.

  mixa hyaluro serum


  Mixa Hyalurogel soothing gel serum pogodan je za osobe s isušenom kožom jer pruža 48 sati intenzivne hidratacije, a sadrži 2x više hijaluronske kiseline prirodnog porijekla u odnosu na dnevne kreme Hyalurogel. Lagana gel serum tekstura pogodna je za osjetljivu, reaktivnu i dehidriranu kožu. Cijena: 49,90 kn.

  Mixa Hyalurogel micelarno mlijeko za čišćenje - temeljno čišćenje bez isušivanja donosi hidrirajuća formula Mixa Hyalurogel mlijeka za čišćenje. Obogaćeno hijaluronskom kiselinom, sadrži micele pomoću kojih nježno uklanja šminku i nečistoće. Cijena: 44,90 kn.