BEAUTY_UPgrade // njegujuće ulje za usne, lip tattoo, hidratizirajući mat ruž…

  Avon je danas objavio novitete za početak godine - najzanimljiviji su ulje za usne u nježnim nijansama, mat ruž koji obećava visoku hidrataciju i snažnu nijansu, dugotrajan tattoo ruž u jakim tonovima i glow pearls koje se prilagođavaju tenu.

  Ovo su osnove dnevnog looka, jer dugotrajan ruž jedna je od najboljih stvari u dnevnoj make-up rutini, pošto odolijeva svim izazovima, a glow na licu dovoljan je da bismo osvježili lice, čak bez maskare! Odlična je varijanta tattoo olovka, samo ime kaže da ostaje i ne moramo razmišljati o šminkanju satima… Čak se ove stvarčice mogu i kombinirati, na primjer njegujuće ulje za usne kao update na dnevni ruž! Ulje njeguje, sadrži jojobu, avokadovo, kokosovo…

   

  1042528 1 copy

  Avon True njegujuće ulje za usne
  • Ulje jojobe
  • Ulje avokada
  • Kokosovo ulje
  • Vitamin E.

  1042528 1 copy

  Lip Tattoo Stain – gustoća pigmenta ostaje na usnima satima…

  1042528 1 copy


  Avon True Perfectly Matte ruž za usne predstavlja novu generaciju mat ruževa.
  “Mat ruževi stvarno nikad nisu bili toliko u trendu kao sad” rekao je Lauren Andersen, Avon Global Celebrity Makeup Artist. “Ipak, ponekad jako pigmentirana boja bez sjaja ostavlja grudice, isušuje usnice ili se ne može ravnomjerno nanijeti. Ovaj Avonov mat ruž za usne koristi posebnu tehnologiju koja to onemogućuje. Avonova formula omogućuje lako nanošenje, baršunastog je dodira i dugotrajnog ugodnog osjećaja – vaše će usne izgledati dobro kako se i osjećate!”

   


  1042528 1 copy

  True Colour Glow Bronzing Pearls – za svježinu i lagani sjaj od jutra do mraka.