BARBARA REPE // stilistica otvara vrata ormara, organizira buvljak vlastitih cool vintage stvarionosi ekskluzivni popust na Repe torbice

  Barbara Repe održat će buvljak sa svojim super stvarima u studiju fotografa Zvonimira Ferine u zagrebačkoj Berislavićevoj 20, ovaj petak 8. prosinca, od 15 do 22 sata.

  repe

  Barbara ima super cool stil, vrijedi škicnuti što sve nudi i ima u svojoj garderobi.

  - Ovaj jedinstveni događaj bit će prilika za ljubitelje vintage i second hand stvari, a neće nedostajati ni ponuda kvalitetnih bundi. Barbara Repe ističe kako će fokus buvljaka biti na pristupačnim cijenama, čime želi omogućiti svima pristup visokokvalitetnim modnim komadima - objavljeno je.

   

   

  Poseban naglasak ovogodišnjeg buvljaka je na iznimnoj ponudi ručno rađenih unikatnih torbica pod brendom Repe. Torbice su ručno izrađene u dimenzijama koje omogućuju praktičnost, s dovoljno prostora za mobitel, mali novčanik i ostale potrebne sitnice koje svaka dama uvijek nosi sa sobom. Barbara je odlučila ponuditi jedinstvenu priliku za sve ljubitelje njezinih torbica s popustom od 50%, isključivo tijekom trajanja buvljaka - objavljeno je u najavi.

  - Ovim popustom želim stvoriti priliku za sve žene koje cijene kvalitetu, ali možda si ne mogu priuštiti torbice iz moje kolekcije. Ovaj popust je jednokratna prilika koju ne želite propustiti - izjavila je Barbara.