Antonym by ALDUK // dnevni komadi s notom glamura i luksuza za STYLISH VESELJE

  - Ideja je bila kreirati opsežnu modnu kolekciju baziranu na dnevnim komadima, opuštenijeg kroja i lagano sportskog prizvuka. Modeli koji se mogu nositi u raznim životnih situacijama, ne samo onim svečanim za koje se svi najviše volimo dotjerati. S obzirom na to da je takvih situacija trenutno malo, mi predlažemo nova modna rješenja za svaki dan i to čak 55 lookova. Uživao sam raditi ovu kolekciju jer je drukčija od dosadašnjih, a promjene u modi su uvijek ne samo dobrodošle već i prijeko potrebne – komentirao je Ivan Alduk povodom nove kolekcije za jesen, Antonym.

  alduk99

  Alduk, poznat po bridal i večernjim komadima, donosi više dnevnu priču i stilski se prilagođava modnim promjenama, no i dalje drži do vlastitih pravila. A to je taj luksuzni dojam, igra krojevima i siluetama te naglasak na struku.

  alduk22

  Tekstil je blago blistav, izražajan, jer kod Alduka i dnevni komadi izgledaju glamurozno. Naime, posljednjih godina večernji se kroj preselio u dnevni, a ovako slatke stvari na dnevnoj bazi podižu stilsko i doslovno raspoloženje. Svatko od nas treba dozu sjaja, jer on je garancija atraktivnog outfita.

  Foto: Jelena Balić

  alduk11alduk33alduk55alduk87alduk324