Anel hairstyle / osunčajte kosu

  Naravno, mislim na salonsko posvjetljivanje i pramenove – ususret proljeću mnoge žene dobile su volju i želju oplemeniti kosu nečim posebnim. Danas postoje brojne tehnike kojima dodajemo sunce u kosu i ona izgleda kao usred vrućeg ljeta – dugo je hit bio ombre, pa balayage, pa sad freehand… sve su te tehnike zapravo aktualne i danas, ovisno što želite. Balayage je nešto nježnija i blaža tehnika od ombrea, koja više naglašava razliku u tonu. Pramenovi su i dalje super-hit, predlažem one u nekoliko tonova, skladno raspoređenih po kosi, koji će vam dati ljetni look i svježinu.

  Predlaže: Ana Kuštre @ salon Anel

   sienna
  Sienna Miller prava je boho ikona - svoj je bob ukrasila nježnim ombre pramenovima


  Pramenove radimo tanje uz korijen i širimo ih prema dolje. Na taj način izbjegavamo rez varijantu na korijenu, sve skupa djeluje prirodnije. Takvom tehnikom, osim toga, dobivamo i balansiranje boje koju dodajemo po želji. Na taj način kosa dobiva prekrasan dojam volumena i raskoši, a par tonova donosi blistav sjaj i boju.

   

   laredoute 103130349659584
  La Redoute / prtshots


  Ako želite sunce u kosi – zaboravite na velike kontraste. Radi se o skladu tonova: na svijetlu i sivkastu podlogu uklapamo perlasto bijele pramenove, dok je smeđa kosa dobra u kombinaciji sa zlatnim tonovima. Najtamnije kose vole boju konjaka ili crvenog bakra. Ove kombinacije djelovat će uvjerljivo, moderno i prirodno.

   jennJennifer Lawrence voli rozu i - plavu


  Ove tehnike u principu često kombiniramo s postepeno ošišanom kosom. Ako se ipak odlučite za ravnu opciju, pazite da bude savršeno uredno ošišana. Naime, postepenim šišanjem bolje se naglašavaju pramenovi! Nakon ovakvog tretmana na kosi, kad se radi o posvjetljivanju, obavezno je korištenje maske i hranjivih ulja kako bi ona došla u bolju formu. Na taj način i pramenovi će izgledati bolje.

   

   heatons 124159164507536 cr
  Heatons

   

   

  jean paul gaultier

   

  laredoute 1031302083132716 cr
  La Redoute / prshots