Username *
Password *
Remember Me

Idealna punđa je ona koja vam dobro pristaje i koja paše uz vaš stil – no, donosim vam ideju za jednu od mojih omiljenih, praktična je i vrlo jednostavna za složiti... kad god!

Frizira: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

 irving penn vintage vogue covers

1. Važno je obratiti pažnju na teksturu kose, ako je jako frčkava onda birate više opušteni stil, lakše ćete je složiti, a ako je tanka i ravna, napravite onu zalizanu, super-urednu punđu. Prirodno valovite i jako frčkave kose imaju volumen i razigranost, iskoristite to! Dopustite kosi da prati svoj prirodan ritam, tada će izgledati najljepše.

2. Kosu čvrsto podignite u visoki, niski ili rep koji će biti na strani. Ostatak kose koji visi iz repa blago natapirajte kako biste dobili volumen i motajte kosu oko gumice, a kad ste došli do kraja učvrstite kuglicu ukosnicama.

3. Kad je frizura pričvršćena, zaližite kosu gelom, a punđu pošpricajte jačim lakom za kosu. Dozu ležernosti ovoj frizuri dat će pramenovi oko lica koje treba izvući prije finaliziranja pundže.

Ova je frizura jako stylish i uvijek može djelovati elegantno, naročito ako trebate negdje hitno biti sređeni, a frizera nema na vidiku!

 irving penn vintage vogue covers irving penn vintage vogue covers irving penn vintage vogue covers irving penn vintage vogue covers

 irving penn vintage vogue covers irving penn vintage vogue covers

 irving penn vintage vogue covers

 

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location