Username *
Password *
Remember Me

U muškom beauty svijetu došlo je od promjena – donedavno nisam baš uživala u šišanju muškaraca, oni su uglavnom zahtijevali klasiku, a u meni je tinjala želja za nešto kreativnijim frizurama! Koje bi im zasigurno sto puta bolje pristajale...


Šiša: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

cuckooland 367222


I konačno, stigli su retro trendovi, frizure inspirirane tridesetima i pedesetima zavladale su scenom. Hipsteri su pokazali kako se vole brinuti i o kosi, a mi frizeri dobili smo dodatnu inspiraciju i područje za kreativno izražavanje. Sada su dečki sve zgodniji, stalo im je do lijepe kose i frizure, koju onda čini dio njihovom cjelokupnog stylinga.


1 Šišanje je za njih relativno često, dolaze nam u salone svaka tri tjedna. To ne mora biti neka velika promjena, već svakim podšišavanjem održavamo frizuru uvijek postojanom i urednom. Osim što danas konačno muškarci imaju frizure krase ih savršeno uređene brade. Stvaramo balans između kose i brade kako bi naša beauty priča imala smisla.


2 Takve frizure treba održavati, a tu je i njega: danas je sasvim normalna stvar da muškarci njeguju svoju kosu u salonima stavljajući na njih hranjive kupke koje će omogućiti da njihova kosa bude kvalitetna i lijepa.


3 Guste kose svakodnevno trebaju i kućnu njegu pa savjetujem često korištenje ulja argana i makadamije - osim izvrsne njege, olakšano će biti i samo oblikovanje frizure.

 

cuckooland 367222
G-Lab

cuckooland 367222
Topman

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location