Username *
Password *
Remember Me

Bacili smo pogled na mušku garderobu za ljeto 2012. i shvatili da je ležeran denim na samom vrhu top ljestvice trendova!

Topman 28 5 2012 Shot 15 013
Topman

No, kako je taj legendarni materijal bezvremenski i zapravo nikad ne izlazi iz mode, dizajneri su se poigrali detaljima, krojevima i modnim dodacima u kombinaciji s njime. Traperice su definitivno IT hlače za njega, ako je suditi po prijedlozima za ovo ljeto, a možete ih pogledati u galeriji.

1
Nolita & Ra-Re, summer 2012

Lagane traper košulje, pa čak i sakoi vrlo su chic, nose se čak u kombinaciji s kravatom i finim dodacima, što znači da se ta tkanina uvukla i u bussiness stil. Ona momcima s Madisona daje jedan ležeran štih.

Bilo da im je casual friday ili pak rutinski sastanak s direktorom, neke situacije naprosto vape za pomalo opuštenijim tkaninama, a dečki si zato mogu priuštiti nešto drugačije odijevanje, pošto je njihova garderoba, u usporedbi sa ženskom, oskudnija i skromnija. No to ne znači da oni nemaju prostora za manevar.

Ljetni, mekaniji traper idealan je za jakne, sakoe i košulje, može se nositi na visokim temperaturama, a nijansi je bezbroj: od svijetlo-plave do gotovo crne. Plava je boja specifično lijepa, ponekad čak djeluje i elegantno, jer ima sto lica, pa nam eto, pokazuje i svoje fino naličje.

Foto: tooklookbook, Ivor Matić (agencija Nulaosam za Nolita & Ra-Re)

dolcegabbana crhugo-boss-black-menswear cr

Dolce & Gabbana, Hugo Boss Black

: Ivor Matić

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location