Username *
Password *
Remember Me

Otprilike desetak centimetara ispod koljena nalazi se nevidljiva linija koju su ove sezone dizajnerski čarobnjaci vratili u život. Tanka linija midi dužine. Hm, diskutabilnu i 'tešku' za nošenje, midi dužinu uvijek vežemo uz retro, uglavnom uz četrdesete, čedne suknje od tvida, vune, samta ili trapera. Od trapera – e, to je iz sedamdesetih. Razlog njene 'težine' jest što midi suknja ne komplimentira nogama: 'reže' ih baš iznad polovice lista, zbog čega listovi izgledaju jači.

No spas je, kao i uvijek, u štiklama. I čizmama do koljena. Te visoke čizme svake sezone dolaze na tapetu, pa evo prilike da ih nosite još bolje! Midi suknje najčešće naglašavaju struk. U ovu sliku idu i tanka svilena košulja (ili uska dolčevita) i mršavi remen. I dobili smo look mjeseca. Ako ne naglašava struk, onda je niskog struka. U tom slučaju majica i sako izgledat će vrlo cool i urbano. I šlampava marama. Plus nepogrešive štikle ili čizme.

Midi suknja uglavnom je A-kroja. To je kroj koji figuru čini ženstvenijom, višom, upravo zato što naglašava struk i čini ga vizualno užim nego što jest. Da se osjećam poput breze, ali ne one sjetne, već neke s osmijehom na licu. Ok, sad ste me stvarno nagovorili!

Foto: tooklookbook

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location