Username *
Password *
Remember Me

U dvorištu pored Hysterie, gdje je sinoć predstavljen brend Vrecha&Co., ima jedan birc u kojemu Saša i Jasmina stalno piju kavu. – Jako je volimo, pijemo je svakodnevno, i tako smo, prije oko godinu dana, sjedeći na terasi, došle do ideje da iskoristimo te vreće od kave koje se u principu bacaju... – priča Jasmina Kapetanović - tako je nastao brend Vrecha&Co. a uskoro i suradnja s tetama Kamenskog. Radi se o pet modela, od najmanje varijante do ruksaka i mega torbe s crvenim ručkama, a unutra je podstava s nekoliko džepova. Torbe su lagane i praktične, izuzetno zanimljive radi originalnog dizajna u crvenim, žutim, plavim i zelenim tonovima -  .

 DSCF4258 web

Ove fora torbe zapravo su eko-inicijativa koja će uskoro otputovati i van granica Hrvatske:  - Vrecha&Co trenutno se nalazi u prodaji u concept storeu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu, a ubrzo će se naći i u dućanu Arterija u Splitu, Electryclady Land Design-u u Korčuli i u Puli. Nakon toga Vrecha&Co će otputovati i van granica te se naći u ponudi u dućanima u Ljubljani i Berlinu – istaknula je Saša Maksimiljanović.

 

DSCF4258 webSaša, Jasmina i tete iz Kamensko Creative

Fotografije sa događanja potpisuju Petar Santini i Ognjen Karabegović, a fotografije Vreche&Co torbi Sanjin Kaštelan.

 DSCF4258 web

Mi žene volimo svašta natrpati u naše torbe a prednost Vreche je u tome što su izrađene od originalnih vreća koje nose 70 kg kave, tako da imaju veliku izdržljivost – ističe Jasmina.

DSCF4258 webDSCF4258 web