Username *
Password *
Remember Me

This is not a Blue Bottle bočica je u plavoj boji i ima još dvije jednako energične sestre: jučer je njihov autor i osnovač brenda Histoires de Parfums, Gerald Ghislain, posjetio zagrebačku parfumeriju Lana. Osim nekoliko najava, Gerard je na svoj prepoznatljiv, humorističan način, opisao kako je njegova umjetnička duša fokusirana na kreaciju, no svatko miris percipira na svoj način. – Mogu ja napraviti priču oko mirisa i imati inspiraciju, no na kraju svakog ponaosob taj miris može podsjetiti na nešto drugo, ovisno o našim uspomenama i doživljajima - . Ističe da su njegovi parfemi poput knjižnice, svaki ima svoju specifičnu temu.

bleu 1 1

Ovo nije plava bočica - to je tvoja mirisna priča.


Miris je magnetičan, instinktivan osjećaj. Napravio sam Histories prije 15 godina kao koncept mirisa koji kreiraju priče za individualce. A This is not a Blue Bottle je pre-koncept, nešto što izvire, priča koja počinje tek kad miris sjedne na kožu - Gerald Ghislain

bleu 1 1
Gerald Ghislain - esencije su moja tinta, uz pomoć njih kreiram svoje priče.


bleu 1 1

This is not a Blue Bottle 1.1. – miris apstrakcije
Miris je napravljen od neodoljivih aldehida i gorke naranče te esencije pačulija.

bleu 1 1
This is not a Blue Bottle 1.2. – miris svjetlosti

Miris eksplozije, prizma koja reflektira svjetlost u niz boja. Prisutne su esencije ljiljana, ljubičice, sandalovine, bijelog mošusa.

bleu 1 1
This is not a Blue Bottle 1.3. – miris vatre

Miris koji predstavlja zoru početak nastajanja nove energije. Crvena naranča diže se iznad ruže, šafrana i oslobađajuće snage kožnih nota.

EDP dostupni u parfumeriji Lana u Zagrebu.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location