Username *
Password *
Remember Me

Ovogodišnji hit Beauty and the Beast iz Disney radionice snova donosi jednu modnu novicu – inovativni britanski dizajner Christopher Kane napravio je prekrasnu capsule kolekciju.

- Ne, nisam napravio žutu haljinu kao što svi očekuju, u kolekciji su kreacije koje se povijesno i kostimografski referiraju na taj svijet bajki. Ako pogledate Pepeljugu, Uspavanu ljepoticu i Belle, na samom početku filma, sve one nose te eterične plave haljine, pa sam poželio oživjeti taj stilski moment u nosivom izdanju. Još kao klinac gledao sam njihove crtane filmove s divljenjem, Disney su bili i ostali moji omiljeni - .

 05 kane beauty beast


Film je koštao 160 miliona dolara, očekuje se da će biti veliki hit. Iako je to dio marketinga, lijepo je prevesti dio te čarolije na ulice – Kane je jedan od autora koji to svakako može. Donosi paletu krojeva koji simboliziraju ženstvenost, a kao fora kontrast tu je vesta sa licem zvjeri. Nešto kao oni lavovi i tigrovi koje smo već viđali na majicama i koje su uvijek bile veliki hit. Sada je vrijeme za nove čupave grive, romantiku i crvene latice na super-mekanom tekstilu.

 

 05 kane beauty beast05 kane beauty beast05 kane beauty beast

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location