Username *
Password *
Remember Me

Prvo su nabrijane Boostice za trčanje, drugo tajice koje izgledaju svemirski i totalno drugačije, a treće tenisice za šetnju, udobne i glamurozne. Sportske stvari prolaze sve bolji makeover, podržan novih tehnologijama koje se najviše vide i osjete na polju udobnosti i lakoći kretanja. Osim toga, tu je ta estetska strana koju autori vječito rekreiraju, nudeći nam modele kojima se divimo i kad trčimo po blatu. A što se tiče casual tenisica, njih možemo nositi na sve, naš su favorit zlatni modeli ukrašeni kristalima! Na sve to idu neke cool tajice, po mogućnosti s različitim dizajnom na svakoj nozi – da bude zabavnije.

4 hogl 1499 kn

SportiCool tajice izvrsno prijanjanjaju uz tijelo, prozračne su i vrlo izdržljive, a anitcelulitni modeli zahvaljujući srebrnim ionima posjeduju antibakterijska svojstva koja iritaciju kože svode na minimum. Kako bi se osigurala maksimalna udobnost tijekom nošenja svaki detalj je pomno osmišljen, široka pasica savršeno fiksira modele i ne dozvoljava smicanje čak ni kod zahtjevnijih pokreta ili plesa. Povodom otvaranja web shopa za svaki kupljeni artikl do 01.03.2017. SportiCool poklanja gratis dostavu i 7 dana treninga u najteretani u Zagrebu - Sparta Gym.

4 hogl 1499 kn4 hogl 1499 kn4 hogl 1499 kn

 

Dizajn tenisice rezultat je Aramis tehnologije pomoću koje su Adidas stručnjaci za inovacije izradili analizu kretanja tijela tijekom trčanja te odredili u kojim točkama trkačice trebaju najveću potporu za još bolje trkačko iskustvo. UltraBOOST X savršeno prianja obliku stopala zahvaljujući posebno dizajniranom prilagodljivom luku tenisice koji je u svom središnjem dijelu odvojen od potplata dok Primeknit gornjište obavija gornji dio stopala što osigurava savršenu potporu prirodnim kretnjama prilikom trčanja.

 4 hogl 1499 kn

Tu su i Boost tehnologija amortizaciju te Continental gumena podloga (suradnja s poznatim proizvođačem auto-guma) protiv klizanja po mokroj ili blatnoj podlozi. 

 4 hogl 1499 kn
Voditeljica Ana Stunić bira asfalt i BoostX

 

 

4 hogl 1499 kn
Hogl Fashion tenisice u novoj kolekciji dolaze u predivnim zlatnim i srebrnim varijantama.

 

 4 hogl 1499 kn4 hogl 1499 kn4 hogl 1499 kn

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location