Username *
Password *
Remember Me

Ona su svuda oko nas – na keksima, traper jakni, chokeru, mekanom jastuku. Srčeko je zapravo totalna pozitiva, pomalo je infantilno, uvijek simpatično, insinuira ljubav. Stoga, emocije na sunce, kad nam svane, ovih dana... A ako želite pravu romantičnu priču na ledu, tu je Pepeljuga koja se izvodi 14. i 15. veljače u zagrebačkom Domu Sportova.

 124 cr
Kolekcija Dodo Silhouette @ draguljarnice Malalan

 

124 cr

Reprezentativka Hrvatske u umjetničkom klizanju Nika Meleh (17) i aktualni juniorski prvak Hrvatske u umjetničkom klizanju Josip Škalec(18) zajedno će provesti Valentinovo i to na ledu Doma sportova, zahvaljujući glavnim ulogama u predstavi Pepeljuga. Izvedbe su 14. i 15. veljače.  
Već dvanaest godina Nika i Josip sudjeluju u svim predstavama klizačkog kluba Medo čiji su članovi, a kažu da je velika čast za svakog klizača biti dio ovakvog umjetničkog projekta, u koji je uloženo mnogo truda i rada svih klizača, trenera i prijatelja kluba. U predstavi Pepeljuga sudjeluje 100 klizača što dodatno naglašava dinamiku koreografija i izmjena scena na ledu, a najmlađa klizačica u ovoj predstavi ima samo četiri godine.

 

 124 cr
Keksi za doručak? O, da. Foto: prshots, Biscuiteers Baking

124 cr

Carpisa ima Valentinovo capsule kolekciju: Mombasa torbe dobile su romantične privjeske i narukvicu. Torbe dolaze u bijeloj, crnoj i crvenoj varijanti. Cijena manjeg modela iznosi 354 kn, dok je veći 519 kuna. 

124 cr124 cr
Guess traper jakna

 

 

124 cr
Avon jastuk

124 cr

Havaianas japanke

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location