Username *
Password *
Remember Me

Spektakularni nastup kineskih akrobata Rainbow Over the Silk Road koji će se održati početkom svibnja u zagrebačkom Domu sportova oduševit će poklonike veličanstvenih predstava: turneja skupine Shaanxi Provincial Art Troupe uključuje Prag, Beč, Berlin, Rim, Budimpeštu te Zagreb. U sklopu prve europske turneje, umjetnici iz poznatog kineskog carskog grada Xi’an stižu u Zagreb predstaviti svoje impresivne akrobatske vještine: izvedbe će se održati u utorak i srijedu, 9. i 10. svibnja 2017. u Plaza Event centru (ex. Hypo Event centar) u Zagrebu. Karte po cijenama od 190, 230 i 270 kuna, ovisno o kategoriji, mogu se nabaviti putem prodajne mreže Eventim i na prodajnim mjestima Tisak Medie.

Rainbow over the Silk Road

Shaanxi Provincial Art Troupe stiže u Europu nakon uspješnih turneja po SAD-u i Aziji. Njihova europska turneja uključuje nastupe u Pragu, Beču, Berlinu, Rimu, Budimpešti i Zagrebu. Rainbow Over the Silk Road performans predstavlja mješavinu između dramske predstave i akrobatike, a tijekom 100 minuta trajanja priča priču o Putu svile i vodi gledatelje na nezaboravno putovanje kroz mjesta koja se prostiru uz karavanske puteve.

Nagrađivana predstava donosi iskustvo koje se događa jednom u životu i ostavlja bez daha jer izvođači pokazuju svoju spretnost nastupajući na užetu, trampolinu i na kotačima u savršeno sinkroniziranoj izvedbi, a koriste i razne instrumente i predmete da ispričaju što uvjerljiviju priču o  drvenim vremenima i gradovima. Predstavu je producirao, a postava uključuje 45 izvođača i producenata.
Izvedba vodi gledatelje u doba dinastije Tang i prati generala Lija i njegovu karavanu na njihovom putu prema Zapadu, na kojem im je zadatak uspostaviti trgovačke, umjetničke i prijateljske veze s europskim i azijskim zemljama. Priča oslikava kako su svila, čaj i porculan pronalazili svoj put iz drevne Kine do Europe i svu kompleksnost tog putovanja, a istovremeno predstavlja najbolje od kineske tradicije i akrobatskih vještina.

Rainbow over the Silk Road

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location