Username *
Password *
Remember Me

Sako ili voliš ili ne. Oni koji se navuku na sakoe imaju ih u niz varijanti, on postaje osnovica garderobe i ključan komad u kombiniranju. Osim toga, sako je u muškoj garderobi prisutan na sto načina. Ide na traperice, na sve varijante košulja i majica i stvarno više nije ograničen u svom stilskom djelovanju. Kris Van Assche, autor muških Dior kolekcija, jedan je od onih koji pokušava odijelo i sako vratiti na pravi kolosijek. Zato je napravio zanimljiv model s koncem koji kreira predivnu teksturu. Inovativna kreacija totalno ima punk štih...


Ljudi stalno govore o tome kako mladi muškarci danas izbjegavaju tailoring. No, možda žele neku drugačiju varijantu odijela i sakoa, a upravo time se bavim u novom kolekciji – Kris Van Assche @ Dior Men.

 

Gabrijel 01 Relatum Models

Na nedavno održanoj reviji za Dior hodao je po prvi puta naš maneken, 17-godišnji Gabrijel Krušelj (gore) iz Oroslavja. To je značajan uspjeh ne samo za Gabrijela već i za njegovu matičnu agenciju Relatum Model Management, koju predvodi nekadašnji model Marko Lovrić. Gabrijel nosi predivan tailoring s končanom, hand-made dotjeranom prednjicom na gornjem djelu sakoa.

 

Strellson SS17 07 0568 B

Sočnu notu sakou daje brend Strellson – zašto biti neupadljiv kad možeš furati narančastu? 

 

LOOK BOOK SS17 Look12

Bijeli lan - uvijek klasičan i neodoljiv. Canali ljeto 2017.

 

fsjo02.06f joop men f s 17

Kvalitetu ima i Joop!, no kod njih je priča više klasična. Sive i smeđe, crne, plave... sve su to omiljene nijanse, dok je kroj iznimno udoban radi forme te inovativnih, kvalitetnih materijala.

fsjo05.04f joop men f s 17

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location