Username *
Password *
Remember Me

Bacimo stilski pogled u blisku budućnost. Osim električnih tonova i atraktivnih tekstura tu je i niz zanimljivih retro formi koje nam sljedeća sezona donosi: velika ramena, blistavi materijali, tekstil s nizom aplikacija, bogati vez, ekstremno ukrašavanje, kreativni kaos...

 Sasha-Pivovarova-Vogue-Korea-2017-Editorial02
Sasha Pivovarova @ Vogue Korea

 

1 Velika ramena narasla su u mnogim kolekcijama, no prvo nas podsjećaju na osamdesete, doba snažnih outfita i nabrijane siluete.

 

Jimmy-Choo-Spring-Summer-2017-Campaign06

2 Debele cipele – zapravo imaju visoki potplat, na njima se osjećate kao da ste se popeli na prvi kat, ili drugi, ovisno koliko imaju centimetara... Mega cipele hit su godine, a inspiracija stiže iz sedamdesetih i ere Eltona Johna koji je obožavao čizme s mega potplatima.

 

 Michael-Kors-Spring-Summer-2017-Campaign03
Michael Kors


3 Struk je u fokusu – specifična stilska atmosfera i nježna silueta slavu mogu zahvaliti Christianu Dioru i njegovom New Looku s polovice prošloga stoljeća.

 

 Mango-February-2017-Campaign03
Mango

4 Boje, boje, boje...
Koloristički sklad nije samo u izabranom motivu, već i snažnoj neonskoj i sličnoj nijansi... Autori izabiru električne tonove i nižu ih na haljinama, raskošnim tunikama i majicama s natpisima.

 

 spring17 springfield img 0952
Springfield

5 Uzorci
Uz nezaobilazne cvjetne crtarije tu su i slavne pruge, točke i ostale stilske energije koje ove sezone imaju odgovor za nju i njega.

 

 Elle-Fanning-ELLE-UK-2017-Photoshoot02
Elle Fanning @ Elle UK


7 Vez i aplikacije – niz autora donosi neke neobične komade, kombinacije tekstura i 3D dinamiku. Zabavno je vidjeti kako se suknja pretvara u pravo kaotično remek djelo ili kako je jakna dobila novu energiju u kolaž varijanti.

 

 

 HM-Lyocell-Utility-Shirt-Khaki-Green
H&M


8 Army
Vojnička je struktura dobila minimalistički look, no zadržala je tu svoju simpatičnu strogoću radi koje nam je ovaj stil ušao pod kožu...

 

 

 Alaia-Knitted-Mini-Dress-Rose
Alaia


9 Puder haljina – ako je nešto seksi onda je to uska haljina u tonu kože. Takozvana nude dress, kako bi rekla Carrie. I dalje njezina vladavina traje, ove sezone predivna je ona u končanoj varijanti. Jedna od najboljih varijanti je ona s kratkim rukavima koja podsjeća na dugačku majicu. 

 

 Mango-February-2017-Campaign02
Mango


10 Dugo i lepršavo
Od hipija smo naučili da treba pojačati ležernost. Zato su krilate i slične haljine zakon na ljetnim festivalima, daju sputanost i svježinu. I ovosezonske su ljepotice dosta raskošne, imaju kosu dužinu, široke rukave i kaftan varijante.

 

 Elle-Fanning-ELLE-UK-2017-Photoshoot01Elle-Fanning-ELLE-UK-2017-Photoshoot03Elle-Fanning-ELLE-UK-2017-Photoshoot07
Elle @ ELLE

Elle-Fanning-ELLE-UK-2017-Photoshoot08
Elle @ ELLE

spring17 springfield img 1111
Springfield

 

Michael-Kors-Spring-Summer-2017-Campaign01
Michael Kors

Reformation-Spring-2017-Wedding-Dresses03
Reformation

 

Sasha-Pivovarova-Vogue-Korea-2017-Editorial01Sasha-Pivovarova-Vogue-Korea-2017-Editorial09Sasha-Pivovarova-Vogue-Korea-2017-Editorial12