EDITORIJAL: Street stars!

    Ponekad se čini kao da vrhunski kreativnih odjevnih kombinacija do pojave modnih i street style blogova nije ni bilo! Ali, situacija je ista kao i u drugim sferama: bilo ih je, no nisu bili na internetu i nama pred nosom, nego za stolom u kafiću, u redu na kiosku, u busu, kod kuće pred ogledalom.

    A sada? Urednici se inspiriraju ne samo uličnom modom, već i nepoznatim osobama koji je nose. Kako sjaj slavnih dobiva patinu, tako određeni blogovi i „nepoznati“ kreativci sa stilom i ukusom postaju mjesto inspiracije. Mjesto gdje se konačno osjeti energija koja ne samo da dopušta, već i potiče stvaranje stila koji je osoban da osobniji ne može biti.

    Ovim tezama inspirirali su se u magazinu Flare, te objavili editorijal nadahnut, kako kažu, blogerima, modnim urednicima i svim onim ljudima koji trče na modne revije u super kombinacijama i brutalno dobrim štiklama… 

    Modna urednica Fiona Green odabrala je kreacije s potpisom Jil Sander, Zara, Prabal Gurung, Isabel Marant, Joe Fresh... Pred kamerom Chrisa Nichollsa isprobala ih je manekenka Amanda. Kosa i make – up: Tony Masciangelo.

    girl4girl1girl2girl3girl5girl6girl7girl8girl9