Username *
Password *
Remember Me

Blagdani su u znaku chic modnih detalja i komada: A'marie ima novu casual kolekciju, Anita Dujić obožava torbicu Elfs i čizme Guliver, Clox ima iznenađenje uz svoje simpa cipele, LuLu Couture predlaže udobne glam haljine, a Guess donosi ružičasto i zlatno na ruksacima. I nakit ima svoje adute - Whisper of Nature, Zaks i Argentum imaju blistave narukvice, ogrlice, naušnice...

Amarie zima bozic rgb web-4

Za novu A'marie kampanju, koju potpisuje već dobro poznati tim – fotografkinja Maja Kljaić, vizažistica Simona Antonović i stilist za kosu Mijo Majhen, pozirala su tri mlada lica: Ella Dvornik, Romina Brkić i Eva Balažin. Jednostavni komadi perforirani su motivima zvijezda, a sve skupa generira casual komade u kojima će dani i noći postati još ugodniji i ležerniji.

Amarie zima bozic rgb web-2

Amarie zima bozic rgb web-3


Srebrnarnice Argentum do 26. prosinca na svoj atraktivan nakit nudi popust od 30%. Lice kolekcije je glumica Ornela Vištica.

Argentum i Ornela  vizual

Popust imaju i zlatarnice Zaks - od 12. do 26. prosinca daruju popust od -30% na cjelokupan asortiman, na sve oblike plaćanja. Popust se odnosi na srebro, čelik, satove renomiranih proizvođača te briljante. Uz sve to, dio asortimana zlatnog nakita s dijamantima ima cijene niže za čak 40%.

 

ELFS Perwoll Limited Edition torbica 2

Anita Dujić ima svoje blagdanske favorite – čizme Guliver i torbica Elfs. Ova je torbica dostupna kao limitirano izdanje u Bipi, isključivo uz kupnju deterdženta Perwoll od 4 litre.

Guliver Anita Dujic campaign 2
Anita nosi i Guliver - visoke čizme super stoje uz zvonoliku minicu. Dolje: Guliver torbica 

GULIVER TORBE ZIMSKA KOLEKCIJA PISMO TORBA CRNA KRZNO 58000KN cr

2017 4

Clox cipelice koje znaju koliko je sati i odbrojavaju s vama sekunde do ponoći dostupne su uz poklon-bon popust  od -40% ako ih kupite na clox.hr i ukucate bon 2017CLOX.

2017 2lulucouture

LuLu Couture je lansirao svoju prvu blagdansku kolekciju. Kolekcija je limitirana i dostupna na adresi www.lulucouture.eu te u odabranim trgovinama. Haljine su udobne i široke, uglavnom od sjajnih materijala. 

 

 

 

 

GUESS HOLIDAY DREAMS 12
Guess zna kako začiniti večernji stil - ruksak je postao tako glam!

GULIVER TORBE ZIMSKA KOLEKCIJA PISMO TORBA CRNA 48000KN cr
Guliver torbica - jednostavna i kožna

 

precious moments

Precious moments nakit - Whisper of Nature brand