Username *
Password *
Remember Me

Neplanirani večernji izlazak može nas dovesti i do momenta – a što s kosom? Ako ne stignete do frizera, a čak nemate ni vremena oprati kosu - nema panike, kosa je fleksibilna i s njom, čak i u takvom stanju, možete napraviti čuda. No, prvo predlažem da odaberete što ćete odjenuti, a nakon toga da se odlučite za frizuru, kako bi se stilski uklopila ili istaknula.

Predlaže: Ana Kuštre @ ANEL

Zhenya-Katava-Flapper-Looks-Iris-Covet-Book01

Zhenya Katava / November-December 2016 issue of Iris Covet Book / foto: Hadar Pitchon / stylist Marc Anthony George


Urbani stil daje vam opciju ležernosti što je najlakše za napraviti: složite visoki polu-rep, dok dio kose ostavite vani ili složite zalizanu punđu. Nadalje, kosa kojoj treba tretiranje idealna je i za pletenicu jer je skliže – možete napraviti urednu ili onu pomalo raskuštranu, s pramenovima koji ispadaju iz nje. To su sve jednostavni, a moderni stilovi frizure koji se mogu nositi u dnevnim i večernjim prilikama. Ako imate nešto svečanije, odlično će izgledati visoki rep zalizan pri vrhu glave.

 

 Zhenya-Katava-Flapper-Looks-Iris-Covet-Book04


Ako imate lokne napravljene od debelih pramenova, skupite kosu i kopčajte je u punđu – neka ona bude velika i glamurozna, nije nužno da je super-uredna. Opustite se i rukama kreirajte idealnu punđu, zanimljive su sve kreativne opcije. Ako imate peglu za kosu i desetak minuta vremena, predlažem ravnanje – nakon toga stavite jednu stranu kose iza uha, da dobijete asimetriju ili kosu svežite u niski rep.
Poslužite se dodacima za kosu. Razne kopče, trake ili neki fora rajf, sve to može super izgledati, kao mali detalj koji će vašu frizuru naglasiti i upotpuniti.
Nemojte koristiti teške preparate koji će vašu frizuru ukrutiti i iz matirati. Predlažem par kapi ulja za sjaj i blagi lak za kosu za nježno fiksiranje. Upoznajte svoju kosu i poigrajte se raznim opcijama koje vam ona nudi.

 

Zhenya-Katava-Flapper-Looks-Iris-Covet-Book03 Zhenya-Katava-Flapper-Looks-Iris-Covet-Book07Zhenya-Katava-Flapper-Looks-Iris-Covet-Book08

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location