Username *
Password *
Remember Me

Gooma Brand, kojeg potpisuju dizajnerice Barbara Perica i Iva Mosner, predstavio je novu kolekciju i pod-liniju №478: u ponudi su osim gumenih i torbe od prave kože. - Koža nam je uvijek bila zanimljiva, dugo smo pripremale kolekciju želeći napraviti kvalitetne modele torbi koje se svojim dizajnom ističu, a opet zadržavaju naš karakterističan potpis - objasnile su autorice.

GOOMA 1 web


Prevladavaju oversized torbe od kojih su neke i multifunkcionalne, na primjer žuta kožna koja preklapanjem postaje pismo. Ili vrećasti model koji se pretvara u ruksak: materijal je vodootporan, idealan za loše vrijeme. Zaštitni znak i okosnica cijelog brenda su torbe i modni dodaci izrađeni od reciklirane gume, a modeli izrađeni od kože nastavak su njihove priče. Nova pod-linija №478 donosi drugačije modele torbi koje nadopunjuju cijeli asortiman Gooma Branda.
Fotografije potpisuje Andrija Zelmanović. Torbe Gooma mogu se kupiti u Zagrebu u koncept dućanu Hysteria u Teslinoj 9, te u Splitu u Arteriji na adresi Vid Morpurgova poljana 1. Mogu se naručiti i na Facebook stranici Gooma Branda.

 

DSC 6458-Recovered webDSC 6482-Recovered webDSC 6579-Recovered web

DSC 6580-Recovered web

DSC 6605-Recovered web

DSC 6619-Recovered webDSC 6656-Recovered webDSC 6669-Recovered web

GOOMA 2 web

GOOMA 3 web

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location