Username *
Password *
Remember Me

Peseki su stvarno još slađi kad su malo stilizirani: simpatične detalje nudi im hrvatski brend Dawg Swag i nakon hoodica donosi majušne leptir mašne i kravate. - Okosnica nove kolekcije su ekskluzivne ogrlice i povodci, koji jednostavnom zamjenom modnih dodataka dobivaju potpuni novi izgled. Tako se jedna ogrlica može nositi u čak osamnaest kombinacija. Svaka ogrlica se sastoji od ukrasne trakice u boji, koja se može skinuti i zamijeniti, ili ukrasnim trakicama u drugim bojama ili modnim dodacima, poput mašnica i kravata. Ideja za razvojem novih proizvoda ponovo se rodila iz potrebe, jer nismo mogle naći lijepe ogrlice i povodce za svoje pse. Tada smo odlučile napraviti kolekciju koja će se svidjeti i psima ali i njihovim vlasnicima - izjavila je Viktorija Šebalj, suvlasnica Dawg Swaga.

1

- Svi su proizvodi ručni rad, proizvedeni u Hrvatskoj te rađeni od najkvalitetnije talijanske kože, čime smo osigurale kvalitetu i izdržljivost proizvoda. Ogrlice i povodci dolaze u dvije boje, crnoj i bež, dok su modni dodaci, kojima se proizvodi mogu stilizirati, dostupni u rozoj, plavoj, crvenoj i žutoj boji. Mogućnosti kombinacija su bezbrojne i ovise u kreativnosti vlasnika - dodala je Maja Cvetković, suvlasnica Dawg Swaga.

  23

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.