Username *
Password *
Remember Me

Mass dućani, meka modnih dodataka, donose statement cipele za novu sezonu: na jučerašnjoj reviji u zagrebačkom Arena centru predstavili su one najpopularnije. Radi se o četiri modela – oksfordice, glam tenisice, seksi visoke čizme i gležnjače.

 Mass press revija 1110 4

- Metalni dodaci, kao što su zakovice i sjajni detalji, ovosezonski su must have. No, nisu naglašeni samo dodaci. Ove sezone bitni su i posebni materijali, kao što su baruš, antilop ili lagano isprana koža, a poželjni su i razni uzorci, kao što je animal print.  Must have je apsolutno debeli potplat čija debljina ove godine nema granica  - jesen je u znaku posebno debele rebraste  platforme u bijeloj ili smeđoj boji – objavio je Mass.
- Oxfordice i chelsea gležnjače dokaz su kako se muški stil u potpunosti poistovjetio sa ženskom modom, a elegancija je dodatno naglašena trendi dodacima i odvažnim kombinacijama boja – sjajni metalik miješa se s tamnim tonovima i printom. Vječnu klasiku s daškom engleskog stila čine i 'chelsea' gležnjače sa znakovitom širokom trakom sa strane cipele, a mogu se kombinirati za različite poslovne prigode, popodnevnu kavu ili večernju zabavu – predlažu u Mass-u.

 Mass press revija 1110 1

Mass Le Edo  39900 kn

Mass press revija 1110 3

Mass  Bugatti  59900 kn

 

Mass  Le Edo 55900 kn

 

 

Mass  Tamaris  49900 kn

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location