Username *
Password *
Remember Me

Kiše su više manje stale, boje su sve jače, pasteli i neoni već su na prvoj polici. Što je tu je – vruća sezona kreće i mi smo se pripremili! No, majka svih nijansi, brutalna crna, uvijek je u našim srcima pa smo jednostavno morali objaviti ovaj divan editorijal posvećen upravo najtamnijoj od tamnih.

DoyleVogue08

Fotografije su objavljene u australskom Vogueu – naime, u zemlji klokana upravo kreće hladniji dio godine pa ih trenutno zanimaju modni oblici u tamnim nijansama.

Izbor je u srpanjskom broju pao upravo na crnu. Urednica Ilona Hamer izborom odjeće „zakucala“ je modnu tricu. Model Montana Cox nosi Chanel, Céline, Louis Vuitton, Christian Dior, Gucci, Junya Watanabea, Givenchy by Ricardo Tisci i Calvin Klein Collection – sve redom iz pre-fall kolekcija. Ta ekskluzivnost i moć koju nosi crna jednostavno je vječna…

A da nije tamo sve tako tamno dokazuje nekoliko jednako predivnih kombinacija u nijansi pijeska. Čiste linije na fotografijama naglašene su i urednim frizurama Barneya Martina, dok minimalistički make-up potpisuje Justine Purdue. Za kreativno vodstvo zaslužan je Paul Meany.

DoyleVogue01DoyleVogue02DoyleVogue03DoyleVogue04DoyleVogue05DoyleVogue06DoyleVogue07DoyleVogue09DoyleVogue10DoyleVogue11DoyleVogue12