Username *
Password *
Remember Me

Ma što god rekli o Lani, cura ima stil i to prepoznatljiv. Nova ikona glazbene scene nosi mješavinu lolita / rock / pin-up stylinga. U masi stilova kojima nas dizajneri obasipaju svake sezone, u velikoj ponudi retro trendova i njihovih ovakvih ili onakvih reciklaža, pjevačica melankoličnog glasa sklepala je uspješnu formulu. Ona je glamurozna frajerica. A to treba znati. I tako izgledati.

lana-style12

Njezinu su „temu“ obradili u novom broju magazina Style Singapore. Lana (čije je pravo ime Elizabeth Woolridge Grant) je dobila dvojnicu, model Tanyu koja se u ovoj ulozi vrlo lijepo snašla. Make-up artistica Clarence Lee potrudila se propisno naglasiti joj oči, baš kao što to čini i sama Lana. Jednako hvaljen posao napravila je stilistica Sharon Tulasidas.

Iako Tanya na fotografijama nosi odjeću i modne detalje Marc Jacobs, Dries van Noten, Comme des Garcons, Miu Miu, Alexander McQueen i Marni, očito je da su sve to komadi koji se, više ili manje slični, nalaze i u high – street dućanima oko nas. Što znači da je njezin stil lako "prevesti" na ekonomski prihvatljiviji način - a to je još jedan plus u cijeloj priči.

Sve se to odvilo ispred objektiva Wee Khima koji je uspješno „upecao“ taj rockersko / melankolično / seksi look…

lana-style1lana-style2lana-style3lana-style4lana-style5lana-style6lana-style7lana-style8lana-style9lana-style10lana-style11lana-style13lana-style14

Komentari (1)

  1. dunjavk

baš liče,ali lana mi ima ono nešto

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location